Min vej

Smoothies love

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker mad! Som i kunne læse i mit forrige indlæg, står min far op hver morgen og laver morgenmad til mig med kærlighed. Min far har altid sørget for mig og det er jeg ham evig taknemmelig for. Når min far laver smoothies, bruger han ca. 20 minutter på at lave dem. Han brugte længe på, at finde den rigtige mængde og smag, men jeg nyder den hver morgen.

IMG_2364

Da jeg trænede på elite plan, havde jeg brug for store mængder proteiner og kosttilskud, så min krop kunne følge med min træningsmængde. På det tidspunkt drak jeg shakes med proteinpulver, livets olie og ris+ soyamælk hver morgen og efter en træningstime. Det havde den virkning, at min krop kunne restituere hurtigere og følge med min træning. Efter en anbefaling, prøvede min far at lave smoothies om morgenen, i stedet for shakes. Jeg fortrækker personligt selv smoothies, da jeg selv kan blande forskellige ingredienser og få et fantastisk resultat. Både smagsmæssigt, men også i den påvirkning den har på kroppen. Jeg oplevede på kort tid, at mit hår voksede utroligt stærkt og min negle gjorde det samme. Min hud blev blød og lækker og fri fra urenheder. Jeg kan kun anbefale de mange lækre ingredienser (jeg skriver dem længere nede), som styrker min krop.

IMG_2798

Hvis i selv vil prøve at lave en smoothie, så husk at der er mange måder. Jeg skriver blot ingredienserne ned. I kan selv regulere og smage hvad der virker for jer. Jeg synes smoothies er noget af det lækreste til morgenmad sammen med en god portion havregrød i hverdagene. Det giver mig en god mæthedsfornemmelse og min krop belønner mig med god energi.

Opskriften på en lækker smoothie: 

 1. Jeg starter med at tage min blender.
 2. Som den første ingrediens, tager jeg en banan og skær den ud i skriver.
 3. Så hælder jeg noget ris-mælk og soyamælk ned i blenderen, samt noget økologisk appelsinjuice.
 4. Derefter tager jeg en skefuld lecitin, som er med til at styrke fordøjelsessystemet. Herefter tager jeg en skefuld protein pulver (anbefaler Herbarlife), som er super godt, hvis man træner og skal bygge muskler op. Samtidig hjælper alle vitaminerne og næringsstofferne mine celler og styrker ex. hår og negle.
 5. Jeg tager nu en skefuld livets olie og blander ned til resten af ingredienserne. Olien er med til at smøre leddene, stabiliserer blodsukkeret og renser ud.
 6. Til sidst blander jeg forskellige bær og tilsætter lidt presset frisk citron.

Dette er blot en af de mange lækre opskrifter på en lækker smoothie, man kan bruge. Håber i får en lige så lækker oplevelse med smoothie, som jeg har.

IMG_2388

18 kommentarer

 • Sofie

  what? ris? Kogte ris 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie. Du må meget undskylde, det er blot en skrive fejl! 🙂 Der findes både ris-mælk og soya-mælk, så skrev det bare i et. Håber det er mere forståeligt nu 😉 Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste er ansat hos Herbalife, så hvis i skal købe protein pulveret derfra, som Selina anbefaler, så skriv til mig på bynygaarddk@gmail.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm, lyder lækkert! Ærgerligt min blender er gået i stykker! 🙁

  Hvor køber du det der olie?

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om mit vægttab, har pt.tabt 12,9 kg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Ja det er ærgerligt, men så kan du altid prøve at lave en shake? 🙂 Du kan købe olien i helsekostforretninger. Jeg køber min i butikken Helsam i Køge. Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Hvor kan man købe dette protein pulver? Og er det det der hedder formula 3? – personligt protein pulver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Har lige lavet smoohtien, ej hvor er den lækker. Elsker virkelig din blog, den giver så meget inspiration til hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie. Super lækkert at høre, at du kan lide smoothien. Det gør mig glad at vide at du har kunne få inspiration fra min blog 🙂 Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  er det en spsk eller teske eller du bruger ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie. Er det livets olie du mener? Hvis ja, så er det en spiseske jeg bruger. Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   ja tænkte både til livets olie, lecitin og proteinpulver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Hemse

   Ej var lige det jeg ville spørge om. om det er 1 spiskeske også til det der lecitin og proteinpulver

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Kan du ikke komme med en mere præcis opskrift ? Altså er det en spsk proteinpulver også og er det 1 dl mælk/juice eller en lille bitte sjat?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂

  Lige en lille ting, hvis folk vil lave den derhjemme. Sørg for at blende ALLE ingredienserne – undtagen olien. Når du har den konsistent du ønsker, så kan oilen enten røres i – eller blendes i men i max 10-20 sek, for ikke at ødelægge livets olie.
  Der er mange der putter den i fra start – og du ødelægger simpelthen den gode vigtige olie 🙂
  Bare et lille fif. Lecithin er godt, til især at optage olien ekstra godt i kroppen. Så er helt enig i de ingredienser du putter i 🙂

  Kan heller ikke undværre min morgen smoothie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hvad er det der lecitin????
  Og kommer du både rismælk og soyamælk i eller bare enten eller… og hvis man bare vil tabe sig og ikke bygge muskler op agtig skal der så pulver i.??
  og mit hår og negle må meget gerne blive stærker,men kan det kun med det der pulver???

  Knus lulu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki

  Hej Selina:) Hvor køber du Licitin? Jeg har kun funde lecihtin. Altså med h. Er det det samme? Mvh Kikki

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Min vej