Sunday Chill

Favorite smoothie

Jeg har fået mange henvendelser, hvor der efterspørges min daddy’s lækre smoothie, så derfor har jeg valgt, at lave dette indlæg. En af de første indlæg jeg lavede, skrev jeg opskriften og fortalte om, hvilken virkning den havde haft på min tilværelse. Min far står op hver morgen og laver laver dem inden resten af familien vågner, så vi kan drikke smoothie til morgenmad. Udover at den smager sindssyg godt, så har den haft en fantastisk virkning! Jeg oplevede på kort tid, at mit hår voksede utroligt stærkt og min negle gjorde det samme. Min hud blev blød og lækker og fri fra urenheder. Jeg har specielt kunne mærke, at den har gået in dog styrket mit hår, således at det ikke knækker af, som jeg tidligere har døjet med. Den renser kroppen og sætter gang i systemet. Det kan godt føles lidt specielt i starten, men jeg kan ikke undvære dem efter at jeg er begyndt at drikke dem hver dag. De indeholder så mange vitaminer og mineraler, at jeg blot kan drikke en smoothie om dagen, også har jeg tilført min krop de nødvendige stoffer den skal bruge, for at holde mig sund og rask. Jeg kan kun anbefale de mange lækre ingredienser, der er med til at styrke min krop! samtidig smager den utrolig godt! (opskrift under billede)

Photo 26-11-12 18.25.24 (1)

Hvis i selv vil prøve at lave en smoothie, så husk at der er mange måder. Jeg skriver blot ingredienserne ned. I kan selv regulere og smage hvad der virker for jer. Jeg synes smoothies er noget af det lækreste til morgenmad sammen med en god portion havregrød eller blødkogte æg i hverdagene. Det giver mig en god mæthedsfornemmelse og min krop belønner mig med god energi.

Opskriften på min fars lækre smoothie: 

 1. Jeg starter med at tage min blender.
 2. Som den første ingrediens, tager jeg en banan og skær den ud i skriver.
 3. Så hælder jeg noget ris-mælk og soyamælk ned i blenderen, samt noget økologisk appelsinjuice.
 4. Derefter tager jeg en skefuld lecitin, som er med til at styrke fordøjelsessystemet. Herefter tager jeg en skefuld protein pulver (anbefaler Herbarlife), som er super godt, hvis man træner og skal bygge muskler op. Samtidig hjælper alle vitaminerne og næringsstofferne mine celler og styrker ex. hår og negle.
 5. Jeg tager nu en skefuld livets olie og blander ned til resten af ingredienserne. Olien er med til at smøre leddene, stabiliserer blodsukkeret og renser ud.
 6. Til sidst blander jeg forskellige bær og tilsætter lidt presset frisk citron.

IMG_2386

IMG_2398

– Dette er blot en af de mange lækre opskrifter på en lækker smoothie, man kan bruge. Håber i får en lige så lækker oplevelse med smoothie, som jeg har.

16 kommentarer

 • TrineH

  Hej Selina! Først og fremmest alt for fed blog, tjekker den så tit jeg kan!
  Jeg tænkte på, om du havde nogle kost ideer, hvis man er normalvægtig og ikke træner så meget, men gerne vil tabe sig en smule? Skulle man måske undgå kulhydrater og spise godt med proteiner? Og hvor mange gram max.? (:
  Knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine. Hvis du gerne vil tabe dig, så er det nemlig en rigtig god idé at undgå kulhydrater. Spis flere proteiner, specielt kød er et stort hit for mig, især kylling:) Jeg håber dit vægttab kommer til at gå godt. Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hej Selina
  Jeg drikker den smoothie hver evig eneste dag, og det har jeg gjort i 3 måneder efter jeg har læst dit indlæg. Kan slet ikke undvære den nu! Jeg tilsætter dog også en lille ske HUSK og en lille ske Havreklid samt en håndfuld friske spinatblade. Ting der ikke smager af noget, men gør utrolig gode ting for din krop. Et lille tip 🙂 Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sia

   Hej Sofie, tager du også livets olie og lecithin i og smager den godt, eller skal den bare overståes? Og synes du at den gør hår og hud pænere? For så må jeg da hellere få shoppet lidt ind 🙂 mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Hej Selina.

  Kunne rigtig godt tænke mig a vide hvor i køber det drr lecitin 🙂
  Ved du får mange mails, håber og krydser fingre for du svare på mit spørgsmål.

  Mange kram Sabrina :-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej med dig 🙂 Måske spørger jeg dumt, men undrer mig over hvad Livets Olie er? 🙂 Skal helt sikkert prøve denne smoothie. Mvh Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki

  Hej Selina. Tak for din fede blog:) Hvor køber man lecitin? Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej selina.

  Jeg er nysgerrig hvor henne eller hvilken hjemmeside du køber Herbalife produkterne? når du nu anbefaler dem meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki

  Hej Selina. Jeg har kun kunne finde noget der hedder Lecithin. Altså med h.. Er det den du bruger? Knuzzzzzzzzzzz
  Og håber du har det ok, efter dit brud med Peter. Det må være svært, især efter et helt års forelskelse.
  Men glæd dig over hvem den næste der bliver dit livs kærlighed kan være…..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Selina

  Super fed blok!
  Skal helt klart prøve din smoothie – er der en særlig grund til at du vælger ris- og soyamælk? Kan man bruge alm skummetmælk? 🙂

  Knus
  Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pupa

  Haihai. Hvis du vil tabe dig er det faktisk bedre at indtage flest kulhydrater (calorier fra kulh. 80%), det kan vaere frugt og groensager, ris, maks 10% af calorier fra fedt ( olie, ost, noedder, og i koed og maelkeprodukter) og din krop har faktisk kun brug for maks. 10% af calorier fra protein om dagen (kan vaere aeg, groensager, boenner). Hvis du skaere kulhydraterne fra taber du en del vaegt i vaeske, men kiloene kommer igen og det varer ikke, plus uden sukker vil du foele enorm sult. Hold dig fra slik, chips, fritterede ting, kager og andre producerede varer. Hvis du spiser saa rent fra naturen og raat som muligt (frugt, groensager er lav i fedt, lav i kalorier (du kan spise mere), hoej i vitaminer, mineraler og andet godt), kan din krop bedre udnytte hvad du spiser. Og du undgaar skjult fedt. Spis ikke mindre end 500 calorior under din hvile stofskifte+ aktivitet som sport eller cyckling til arbejde, ellers stopper din metabolisme og din vaegt vil ikke rykke sig. Det er fedt der goer us tykke. Sorry Selina, men det er en skroene at olie er godt for os. Vores led smoerer sigselv med synovial vaeske, den er ikke fed og vi behoever ikke at tilfoere kroppen fedt. Det er faktisk det fedt vi spiser som giver os daarlig hjertekar system senere hen i livet. Man kan godt vaere slank men usund 🙂 Bare et par raad fra en pige der researchede og studerede kost og krop i mange aar, og endelig tabte 20 kg, da hun holdt op med at vaere bange for kulhydrater. Selina, din nytaarskjole var smuk!
  Ciao fra Rom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  hey selina, ville bare høre hvilket krøllehjern du bruger til de krøller på billedet :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Selina.
  Kan du ikke være mere specifik?
  Evt. fortælle hvor mange dl osv.
  Og sætte link ind til hvor du køber div. ingredienser? Jeg ville virkelig ønske hvis du lavede et opslag omkring et par af dine yndlings smoothies og derefter fortæller hvor mange ingredienser du bruger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej!
  Jeg vil bare hører hvilken pulver fra herbarlife du bruger? Har du evt. Link ? 🙂
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Selina !
  Kan se andre også har spurgt ind til hvor lecitin og livets olie kan købes? Er mega interessert i at prøve 🙂
  Vh Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Sunday Chill