Want to stay

Squat exercise

Jeg har ikke gået i et fast fitness center i snart 3 måneder, da jeg ikke rigtig kan finde ud af, hvor jeg gerne vil træne henne. Jeg var i Fitness World igår i Køge, hvilket jeg synes er et fint træningscenter, men det er desværre for langt væk fra, hvor jeg bor. Når jeg kommer op og træne i fitness, synes jeg faktisk det er en fed følelse. Når jeg træner Taekwondo laver jeg mange naturlige øvelser, hvor jeg kun benytter mig af min krop og dens ressourcer. Når jeg er i træningscenter har jeg mulighed for, at lave nogle øvelser jeg ikke kan lave til en Taekwondo træning, så jeg vil gerne prøve at prioritere begge dele. Jeg kan specielt godt lide, at lave squat øvelser i træningscenteret. Jeg kan nemlig mærke, at det giver mere når jeg squatter med vægt på, frem for min naturlige kropsvægt. Da jeg var i fitness igår fik jeg optaget en lille video hvor jeg laver squat øvelser. Jeg blev overrasket over hvor god form jeg var og hvor hurtigt jeg fandt en god rytme.

Selina Visbech

Når jeg træner mave benytter jeg mig af 8 minutes workout træningsøvelserne. De er super effektive og nemme at lave. Jeg tager blot en måtte i fitnesscenteret og bruger 8 minutter på maveøvelserne. Øvelserne træner alle mavemusklerne og det giver et super flot resultat på kort tid. Jeg vil dog anbefale at lave den hver anden dag, da musklerne skal have plads til, at restituere så musklerne bliver bygget sundt og ordenligt op! Jeg skal melde mig ind i et fitnesscenter snarest muligt, så du er mere end velkommen til, at anbefale mig et godt træningscenter!

– God aften<3

4 kommentarer

 • Stine

  Jeg kan altså ikke se videoen? Der står bare: [wpvideo mAhxrxbt] 🙂

  Og med hensyn til mavemuskler osv., så har jeg læst, at mavemusklerne er de eneste muskler på kroppen, man kan træne hver dag, fordi de restituerer hurtigt. Er det forkert? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hvilket bælte har du i Taekwondo? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Hej 🙂
  Hvilke mave øvelser er det at du laver i de 8 min? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Want to stay