Pink beauty

Old but fave

Jeg har fundet de fedeste outfits i dag, som lå gemt i mit skab!

I dag fandt jeg to stykker tøj, som jeg har købt for længe siden. Jeg har helt glemt at jeg havde dem! Kender du det hvor man simpelthen glemmer hvor meget lækkert tøj man egentligt har, fordi man køber så meget nyt? Jeg må blive bedre til, at få brugt det tøj jeg køber, inden jeg går ud og køber nyt!;-) Jeg fandt en af mine gamle ynglingskjoler i skabet, som er helt bar på ryggen med fine detaljer. Der er syet små hvide perler på kjolen der gør, at den ser meget eksklusiv ud. Jeg købte den på en svensk hjemmeside til 499 kr., men mener at den stadig kan købes på ASOS!

 photo Photo03-06-14164214_zps892a681f.jpg

Udover kjolen, fandt jeg disse Boyfriends Jeans, som jeg gik meget med en periode. Jeg havde helt glemt at jeg havde dem! Disse Boyfriend Jeans er blevet rigtig moderne igen, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Jeg har var meget glade for dem, så dem vil jeg helt sikkert begynde, at tage i brug igen. De er købt i Gina Tricot for ca. et år siden, men ved at både Gina Tricot og H&M har en masse i butikkerne eller på deres hjemmeside lige nu. Er du lige så vild med Boyfriend Jeans som jeg er? <3

 photo b6cc5477-c6ba-4896-abd4-6bee551a8468_zps1c559690.jpg

 Håber du kunne finde lidt inspiration i mine gamle køb. Jeg vil tage op og træne nu og få god energi til resten af dagen. Håber du får en dejlig aften <3

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Pink beauty