My life, my dreams

My home workout – get some abs!

Når jeg bor inde i København har jeg ikke mulighed for, at tage til Taekwondo de to gange om ugen som jeg plejer. Derfor har jeg udvidet min hjemme styrketræning med nogle træningsøvelser som sparker røv!

 photo Photo15-07-14125318_zps2150d2e.jpg

Pink træningstop kan findes her! samt pinke shorts her

Jeg er begyndt at lave 8 minutes workout (se den her!) hver dag, da jeg ikke træner min regelmæssige Taekwondo når jeg er herinde i byen. Da disse træningsøvelser kun træner mavemusklerne og core har jeg eksperimenteret med nye træningsøvelser. For nogle måneder siden trænede vi nogle øvelser til Taekwondo, som jeg blev helt fascineret af. Da jeg lavede øvelserne kunne jeg mærke, at det aktiverede alle muskler i min krop og at det gjorde en forskel! De tager ikke mere end 5 minutter at lave og de giver den fedeste følelse i kroppen. Det danner aktivering, energi og pulsen kommer helt op!

Jeg har selv døbt øvelsen Body Activation – sådan gør du:

1. Start med at lave 8 minutes workout (her) for at varme musklerne op i maven og danne core i kroppen. Det vil medføre det bedste synlige træningsresultat på sigt.

2. Så er du klar til Body Activation! Du starter med at tage en dyb indåndning, hvorefter du læner din overkrop ned og prøver at ramme gulvet med dine fingre (husk at have strakte ben). Når du har gjort det, kravler du frem med strakte ben hen af gulvet, indtil du står i positionen hvor du er klar til at lave en armbøjning.

 photo Photo15-07-14123647_zpsa8f84206.jpg

3. Du starter med at lave 1 armbøjning. Når du har lavet den kravler du tilbage som før, bare baglæns og stiller dig op. Du laver så 1 squat øvelse med hænderne placeret på skulderen, som vist på billedet nedenfor. 

 photo 298bab97-a53c-49b6-8cb7-83a3d6b545de_zps80fd2558.jpg

4. Du fortsætter som du startede med at læne din overkrop ned mod gulvet og kravle ud. Denne gang tager du 2 armbøjninger og 2 squat øvelser.

 photo Photo15-07-14123252_zps26d9f990.jpg

5. Du fortsætter med øvelserne indtil du har nået 5 armbøjninger og 5 squat øvelser. Nu tæller du baglæns og tager så 4 armbøjninger, samt 4 squat og fortsætter indtil du rammer 0. 

 photo 1ea13de9-6c3d-47d7-af601ee53913fd92_zpsbb24922b.jpg

6. Færdig! under et kvarters hjemme træning og du har gjort dagens gode gerning! 

Hvis du laver disse øvelser hver anden dag i en måned, vil du både mærke og se resultater på din krop. Få øvelser kan gøre alverdens forskel, det har det gjort for mig! Du er velkommen til, at dele din oplevelse med disse øvelser, hvis du vælger at give dem et forsøg. Held og lykke <3

 photo LoveSelina_zps8d31ecb5.jpg

 

10 kommentarer

 • Cathrine Nielsen

  Super godt indlæg!! Vil helt sikkert prøve det ved siden af min løbetræning… Så må vi se hvor mange armbøjninger en slapsvans som mig kan lave :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Super godt indlæg! Vil helt sikkert prøve det ved siden af min løbetræning, så må vi se hvor mange armbøjninger en slapsvans som mig kan tage 😉

  Faldt forresten over et billed af dig på nettet, hvor du smiler med tænder… Gør det noget mere!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Cathrine.

   Dejligt at du vil prøve øvelserne! Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der får en positiv oplevelse med øvelserne 🙂

   Det med at smile vil jeg huske! Jeg har fået slebet mine tænder for et års tid siden, grundet at mine to fortænder var skæve, så skal lige vænne mig til at smile igen! Så tak for opbakningen, det er altid dejligt at blive mindet op:) God dag.

   Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • alexandra

  Kære Selina er. Der ikke mulighed for du kan lave en video af den der kravle en? Du beskriver det ok men så alligevel ikke og det jo vigtig og gøre det rigtig for ikke at påfører skader på kroppen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Alexandra.

   Jeg havde også overvejet at lave en video med øvelserne, men jeg havde ikke tid til det i dag.

   Men vil se om jeg kan få lavet en video inden længe, så der ikke er nogen tvivl om hvordan de skal udføres:)

   Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Undskyld jeg spørg, men du har en flot størrelse barm i forhold til din lidt mere spinkle krop.. Er de fra naturens side eller er de lavet ? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Lisa.

   De er skam helt ægte. Jeg har BH indenunder toppen, så måske derfor de ser lidt store ud;-)

   Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det ser interessant ud. Husk at passe på din ryg og dine knæ når du squatter. Knæene skal ikke ud over tæerne, og rygge må ikke bue som den gør på din billede, men skal være lige – så hiv numsen ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hejsa:-)
  Du er så køn, vil prøve at lave de øvelser eller har allerede gjordt det men laver/træner du ellers? End øvelserne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det er tidsmæssigt muligt, men der er altid 10 min at finde et eller andet sted. Jeg faldt over det her indlæg hos Selena Visbech, og det er lige dét, jeg har gået og ledt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My life, my dreams