Self tanning for the win!

Shine strong (Sponsoreret video)

 

Sponsoreret video – Hvorfor undskylder vi kvinder altid? 

Vi er nok ikke selv bevidste om, hvor meget vi gør det eller hvorfor vi gør det. Om det er fordi at det ligger i vores moder gen? eller fordi at vi gerne vil vise os for en ydmyg side, kan være gode teorier der er værd, at tage til overvejelse. Men en ting er sikkert – at undskylde er ikke vores pligt som kvinder!

Denne video #ShineStrong – “Not Sorry” har Pantene lavet med budskabet om, at vi kvinder skal råbe højt og IKKE undskylde. Vi bør være være selvsikre og vise vores indre girl power, som alle kvinder besidder. Det er en fantastisk ting at vise styrke og det vil også smitte af på vores tilværelse og omgivelser. Vi bør overtage styrken over vores eget liv og vise verden, at vi kan hvad vi vil, med den rigtige viljestyrke. Når vi kvinder viser selvsikkerhed, vil det automatisk spejle sig i vores udseende. Vi kvinder bør skinne og vise vores indre styrke og det er en smuk ting!

Alle kvinder fortjener at skinne igennem og det er derfor vigtigt, at sprede budskabet. Hvis du er enig vil jeg opfordre dig til, at dele dette smukke budskab med alle kvinder i dit liv og omkring dig, som har brug for at komme ud af deres ydmyge skal og skinne igennem. Når vi er stærke indvendige vil vi skinne udvendige og det fortjener alle kvinder <3

Vær selvsikker og #ShineStrong! Se mere på: https://www.youtube.com/watch?v=kOjNc…

Don’t be sorry. Be strong and shine.Go to http://www.pantene.com/shinestrong to learn more. Sponsorerede indlæg

2 kommentarer

 • this very steep coast, simply full you’ll can dive in about waters beginning whenever you day your dive fully.furthermore on still is escape to paris coast, as little remove having to do with coast of which in most instances provides you actually total seclusion. those people island destinations tend to be been to in married couples crave get from the spying body language having to do with vacationers.plumbing service for a boat journey to these island destinations is either a at dawn at 07:00 or at dusk through 17:00 when you can actually see the setting sun about ship. for a few be at that point on the actual man in the moon afternoon, it’s actually exceptionally an event stolling online coast on the actual man in the moon afternoon with the hawaiian islands definitely image in a pale,you can use professionals hanging out later into the night upto 2 03:00 at dawn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Just imagine that you need to transfer all your existing furniture items and household pieces from one location to another as fast as you can. Some hospitals routinely send uninsured immigrants, both legal and illegal, out of the country.
  The company has established strong and long-term connections with many of the reputed international companies.
  The last day the Uchidas spent in their Berkeley home before
  they were shipped to Tanforan is one such example.
  The atmosphere around the docks is very festive for all.

  My web site: moving To france

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Self tanning for the win!