My home workout - get some abs!

Todays shooting!

I dag har jeg lavet musik video med Warner Music til min venindes nye single, sammen med mine bedste piger. Vi fik lov til at være os selv, så vi sammen havde den fedeste dag og oplevelse sammen! Det er en dag med så mange gode ting jeg gerne vil dele med dig, når jeg ikke er så træt som lige nu!

 photo Photo16-07-14134404_zps244c046.jpg

Jeg sidder og slapper af med noget online shopping og faldt over disse mega lækre jumpsuits, som jeg har kigget efter så længe.

Jeg er blevet helt tosset med jumpsuits denne sommer! Jeg har kun 3 par og overvejer at udvide min samling. Jeg har haft en periode hvor jeg blev lidt træt af at gå i kjoler og det var her jeg fik øjene op for jumpsuits. Jeg har fundet 6 smukke jumpsuits fra Nellys  udsalg, så de er super billige! De koster alle under 175 kr. og hvis du bruger koden 15MORE får du 15 % ekstra rabat oveni! Så skynd dig <3 Jeg kan godt lide at de er feminine på en afslappet måde, så man både kan bruge dem til hverdag og til fester.

 photo Photo16-07-14204916_zps72a8b1b1.jpg

 photo Photo16-07-14205143_zps07fb8452.jpg

1. HER! 2. HER! 3. HER! 4. HER! 5. HER! 6. HER!

Disse jumpsuits ville jeg bestemt ikke have noget imod at bære i løbet af sommeren, eller i dag! Det var en fantastisk dag og fed oplevelse, som jeg vil fortælle jer meget mere om en af de kommende dage, så hold øje med bloggen hvis du er nysgerrig <3

 photo LoveSelina_zps8d31ecb5.jpg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My home workout - get some abs!