Todays Campaign shoot

NÆSTEN klar til finale festen FW14

Som du nok ved elsker jeg at klæde mig feminint. Det skal dog siges, at jeg godt kan lide at gå i chill tøj dage hvor mit humør passer til og selvfølgelig derhjemme! Og jeg er ret sikker på at jeg ikke er den eneste;-) 

 photo Photo08-08-14170139_zps9c90e2c4.jpg

 photo Photo08-8-14170046_zpsc93c71c6.jpg

Specielt Adidas har jeg en lille svaghed for. Jeg er helt vild med denne orange Adidas bluse, som jeg har lånt af min skønne veninde. Jeg ville ønske det var min! Hun købte den sidste år, så jeg tror desværre ikke man kan få den mere! Jeg ville selv have købt den med det samme, hvis den stadig fandtes. Jeg tror det er en god ting, at give sig selv lov til at gå i et afslappende outfit, hvis humøret er til det. Her i sommerperioden elsker jeg selv at gå i sommeroutfits, men der skal også være plads til at kunne varierer lidt <3

 photo Photo08-08-14170039_zps85a96bdb.jpg

Men i aften bliver det et helt andet outfit til dagens anledning! Jeg skal til et stort Pre-party event med alle Bloggers Delight premium bloggerne, så det bliver super fedt! Ikke nok med det er jeg blevet inviteret til den store Fashion Week finale fest på Toldboderne, som jeg tager til efterfølgende med mine bedste piger. det bliver en fantastisk aften!

Jeg glæder mig til, at vise dig mit outfit jeg har valgt til i aften. Se det imorgen på bloggen <3

  photo LoveSelina_zps8d31ecb5.jpg

2 kommentarer

 • Sofie

  Hvilken Starbukes, har du købt koppen på og hvad gav du for den?
  – elsker din blog <3 Knus Sofie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor har du købt din Adidas trøje? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Todays Campaign shoot