Guide til smuk sildebensfletning

Tilbage til de sunde rutiner, men hvordan?

Har du svært ved, at finde inspiration til at starte træningen op efter sommerferien? Jeg har selv skulle kæmpe mig i gang efter mange ugers pause med hygge og fornøjelser. Jeg har haft svært ved at finde tilbage til mine sunde rutiner, med træning og nærende kost – men nu er det slut!;-)

 photo Photo18-08-14194643_zps1ee82405.jpg

 photo Photo18-08-14194649_zps28ffb109.jpg

Jeg ved af egen erfarring at et essentielt led i, at udrette succes er regelmæssige nærende rutiner. Nu er sommerferien slut og jeg har mange bolte i luften jeg ikke vil tabe. Det er en stor motivationsfaktor for mig, at komme tilbage til min sunde rutiner, hvor jeg finder overskud og energi til, at gøre de ting jeg gerne vil. Jeg tror ikke jeg er den eneste der kan have det svært ved at komme i gang efter, at have nydt sommeren og gjort plads til fornøjelser. Et godt råd som virker for mig er, at lave en to do list når jeg står op. Her skriver jeg ned hvad jeg gerne vil udrette i løbet af min dag, stort som småt. Når jeg krydser dem af får jeg god samvittighed og det er igen en god motivationsfaktor:-) Hvis der er ting på listen jeg ikke når, skriver jeg den på næste dag indtil jeg får det gjort.

Jeg var hjemme i Køge i dag, så jeg kunne træne med min bror. Han er den bedste støtte jeg har til at få trænet. Han er god til, at hive mig med og få en god træning med mange smil. Jeg er en pige der er meget rutine præget i forhold til træning, så når jeg først er kommet ind i en fast rytme, går det meget lettere. Hvis du også har svært ved at komme i gang, så husk at det kan betale sig at bruge dine motivationsfaktorer til at finde ind i en rytme. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af hvad der er dine motivationsfaktorer for, at nå dine mål?

 photo fa06f72a-27b8-401e-bcd8-9e81a7598c3c_zpsf2727b8c.jpg
Jeg vil smutte i seng med et smil på læben. Imorgen venter der en ny dag, så husk at gribe den <3

 photo LoveSelina_zps8d31ecb5.jpg

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Selina. Jeg er selv lige kommet i gang sådan rigtig efter 3 ugers sommerferie. Puuh det hårdt at starte op igen :/ Jeg manglede inspiration til min træning og et slags forbillede. Jeg faldt over din blog og har nu kigget dine opslag igennem. De er fyldt med inspiration og giver mig faktisk mere lyst til at fortsætte min træning nu. Stort tak herfra. Nu vil jeg trække i løbetøjet og give den gas. God dag. Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • selinavisbech10

  Hej Maria.

  Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet inspiration til at træne gennem bloggen! Det giver ligeledes mig motivation til, at fortsætte med at lave disse indlæg. Det er dejligt du deler din oplevelse! Jeg håber din inspiration når dig langt<3

  Knus S

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Guide til smuk sildebensfletning