IBIZA IBIZA IBIZA!

Todays Campaign shoot

I dag skød jeg billeder til en ny kampagne for min yndlings selvbruner. Jeg elsker at lave arbejde for mærker jeg selv bruger, så det var en sand fornøjelse at skyde billeder med teamet bag EasySun Self-tanning Spray. 

 photo eab8e483-2970-48f1-82b8-9a766cf8e78c_zpsa4dadf1b.jpg

Jeg har brugt selvbruneren i snart et år, så det er skønt at have fået æren af, at blive deres faste kampagne model! Det der er helt specilet ved denne selvbruner i forhold til andre produkter er, at den går ind og bruger pigmentet i huden til, at danne farven. Det vil sige, at hvis du har en stærk pigment og kan blive brun af solen, vil den gå ind og danne den naturlige glød, som du ellers ville få af det normale sol lys. Netop derfor er jeg blevet så glad for Easy Sun, da den giver en smuk naturlig mørk glød på mig.

På billederne kommer selvbruneren til udtryk, hvor du kan få en idé om, hvordan den virker på mig. Her har jeg brugt selvbruneren to dage i træk. 

 photo 514c1ce9-d43d-4262-89ea-e04fdd09bcca_zps31daf153.jpg

 Hvis du også har lyst til at prøve selvbruneren, kan den købes her. Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om en masse nye projekter. Dette var en af dem <3

 photo LoveSelina_zps8d31ecb5.jpg

15 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Selina 🙂
  Hvordan og hvorledes hør du inden påføring af easy sun? Bruger du en speciel creme eller noget? Og hvilken scrub?:)
  Møs Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Cecilie.

   Jeg tager den altid på om aftenen, efter jeg har været i bad eller bare efter jeg har taget make-up af. Jeg bruger bare en hel almindelig skrubbe handske til at tage resterne af selvbruneren af, ca. hver anden dag. Håber det gav dig svar:)

   Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Selina

  Det kunne være super fedt hvis du lavede en video, hvor du viser hvordan du påfører easysun og fortæller hvordan du plejer din hud bagefter samt inden påføring.

  -Thea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Thea.

   Det havde jeg faktisk ikke tænkt på, før du skrev det. Det må jeg prøve at se om jeg kan få gjort. Godt foreslag!:)

   Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor ofte påfører du selvbruneren? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Rikke.

   Jeg sprayer mig ofte 3 dage i træk, også skubber jeg det hele af i badet. Så falder det nærmest af, af selv sig, så jeg kan lægge et nyt lag:)

   Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sikke en smuk top, Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Selina 🙂
  Kan man godt bare spraye den på og så er det det? Eller skal man også smøre den på, så farven ikke laver kanter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hej.

  Jeg købte den efter inspiration herfra men det ser så tosset ud, der striber og klumper hvad gør jeg galt? Hvis jeg skrubber, går det så ik af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hej.
  Jeg købte den efter inspiration herfra. Men det ser helt tosset ud, den klatter og striber? Hvis jeg skrubber det i badet går det så ik af? Hvordan gør jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Madsen

  Smører du selvbruneren ud med fingerne – eller sprayer du det blot på? Synes det er flot jævnt på din hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Selina. Du har altid en super flot glød, og hvis det er denne selvbruner som forårsager dette, så er den klart værd at investere i. Jeg har førhen benyttet mig at selvbrunere, både som jeg selv har påført derhjemme, men også noget jeg har fået lavet hos professionelle. Jeg synes desværre bare, at det altid ender ud i, at man ser beskidt ud og at selvbruneren pletter og bliver rigtig grim. Er det noget du selv kender til? Og i så fald, hvordan undgår du dette med denne selvbruner? Kunne du evt. skrive din “rutine” omkring hvorledes du benytter selvbruneren?

  Kram C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ciao to you baby you are so beautiful charming princess charming beautiful chocolate love you 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

IBIZA IBIZA IBIZA!