Wishlist on budget

Booty workout video

Jeg har lavet denne træningsvideo for, at vise jer et par gode øvelser til, at træne balle og lår musklerne. Det er nogle super nemme og effektive øvelser, så de kan sagtens laves hjemme i stuen eller på værelset, hvis man ikke lige har tid eller overskud til at smutte i træningscenteret. Jeg er selv stor fan af disse øvelser ikke kun fordi, at de er easy lever, men fordi de virker! Jeg laver ca. 40 gentagelser af hver øvelse, så det niver tilsidst lidt i ballen/låret. Øvelserne laver jeg hver anden dag, når jeg hjemmetræner sammen med 8 minutes workout abs træning og Body Activation, som er en god kombination af effektive træningsøvelser.

 photo Photo15-07-14123647_zpsa8f84206.jpg photo Photo15-07-14123252_zps26d9f990.jpg

Jeg vil meget gerne høre hvad i søde læsere synes om disse små træningsvideoer jeg er begyndt at lave. Skal jeg fortsætte med at lave dem og kan i hente inspiration fra dem? Hvis ja, vil jeg fortsætte med at uploade små træningstip og øverlser<3

 photo LoveSelina_zps8d31ecb5.jpg

5 kommentarer

 • Line

  Bliv ved!!!
  Perfekt for enlig mor der ikke kan træne andre steder end hjemme i stuen når bettemanden er gået til ro:-) Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • selinavisbech10

   Hej Line. Fedt at du kan bruge øvelserne! Det er ihvertfald ikke den sidste der kommer:-) Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Skide gode øvelser, og rigtig spændende at læse om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandi

  Det er altså ikke særlig smart at svaje så meget i ryggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skide gode øvelser, laver dem selv hver anden dag, kombineret med nogle andre øvelser 🙂
  Må jeg høre dig med hensyn til kost – er du på en speciel diæt eller spiser du hvad du har lyst til ? Mangler lidt inspiration ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Wishlist on budget