Stram kjole og sneakers til piger?

HVORDAN JEG MÆRKER MIG SELV?

Billede 14-03-2016 14.33.11-2Billede 14-03-2016 14.30.53-1 Billede 14-03-2016 14.31.43-1

Had gør mig indeligt glad? Hvornår mærker jeg mig selv mest?

Det er først de sidste år i mit liv jeg virkelig har mærket og forstået mig selv på et dybere plan. Hvad gør mig virkelig glad, helt inderst inde? Når jeg mærker efter er jeg ikke i tivl om, at det er de dybere værdier i mit liv, der får mig til at føle mig glad. En af mine helt store værdier i mit liv er Taekwondo, som fylder en stor del af mig og mit liv. Det er ikke så ofte jeg skriver om det, men det betyder ikke at det ikke har en plads i mit liv. Tværtimod finder jeg det netop svært ved at skrive om, da det er svært med ord ar forklare hvor meget det fylder i mig. Når jeg træner er det som om, at alt indeni mig bliver forløst og jeg mærker en strøm af ro. En ro, som gør at jeg mærker mig selv, som jeg nogen gange kan glemme i hverdagen. Derfor betyder Taekwondo meget i mit liv, også udenfor træningen.

Hvis nogle af jer piger drømmer om at prøve kampsport, så vil jeg ønske i prøver det! Man får lov at mærke sig selv og finde en styrke, som jeg under alle piger at prøve at mærke! Det er for mig en stor glæde, som jeg havde lyst til at dele med jer i dag:’)

Hvis i sidder inde med nogle spørgsmål til min kampsport eller drømmer om selv at prøve det eller noget helt tredje? Så spørg mig i kommentarfeltet og jeg deler ud af alt det jeg kan <3

signatur_7

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stram kjole og sneakers til piger?