KOSTVANER JEG IKKE KAN UNDVÆRE!

I CHALLENGE YOU GIRLS!

j1j2f4

Kære kære læsere! Der har været stilhed på bloggen den seneste tid og det har der været med jævne mellemrum i en længere periode. Jeg vil gerne prøve at forklare hvorfor, men måske jeg mere har brug for at i mærker hvor jeg er i mit liv lige nu. Jeg har haft brug for at forstå mig selv, de valg jeg taget og mærke helt ind til benet hvad der driver mig. Det er en process, som jeg har valgt at gå ind i og der opstod en drivkraft, som hver dag bliver større og større, som vokser indeni mig – fordi jeg mærker den så kraftigt hver dag!

Jeg taler om min passion for, at gøre en forskel i den tilværelse jeg lever. Jeg har altid været fascineret af kvindekroppen og efter jeg blev uddannet Personlig træner har det virkelig taget form. Nogle dage bliver jeg overrasket over, hvor meget den fylder og hvor stor livsglæde den drivkraft giver mig, hver dag. Jeg arbejder på en masse projekter, som jeg har brugt tid på at mærke, udforske og forme! Som i kan se ovenfor omhandler mine projekter blandt andet kost. Ser det ikke bare lækkert ud btw?:’) Efter min uddannelse er min interesse kun steget for sundhed og jeg tror på, at vi skal lytte til vores krop og lære at blive vores egen motivation og inspiration!

I den forbindelse glæder jeg mig HELT vildt til, at jeg imorgen starter på kostvejleder uddannelsen – mit sidste led i min uddannelse på Fitness Institute! Det vil også sige, at i kommer til at høre mere om det her på bloggen og jeg vil dele meget mere om hele forløbet. Hvis i har nogle bestemte emner om kost i godt kunne tænkte at jeg tog op her på bloggen, så skriv dem i kommentarfeltet <3

BTW piger, så har jeg min første udfordring til jer! Imorgen skal i starte jeres morgen med at kigge jer selv i spejlet og tage en dyb indånding. Mærk jeres krop og ‘se’ ind i jer selv. Prøv at lade være med at tænke på noget og bare lytte til jeres krop. Hvad fortæller den jer? Det er første skridt. Det er her en rejse startede for mig, hvor jeg lærte at mærke min kvindekrop og lytte til den! Hvad end jeres oplevelse har været så del den, hvis i vælger at tage udfordringen op. Jeg tror jeg kender udfaldet, men prøv engang selv <3

Tør du tage udfordringen op?

signatur_7

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KOSTVANER JEG IKKE KAN UNDVÆRE!