TRÆNINGSFORLØB MED FIE LAURSEN

FIE TRÆNES IGENNEM MIN BODYGUIDE

SELINAS BODYGUIDE – E-BØGER MED KOST- & TRÆNINGSPLANER HER //

Hej mine søde. Som lovet vil jeg dele min træningsvideo med Fie med jer herinde som de første! Den varer hele 5 minutter, hvor jeg guider Fie igennem udvalgte øvelser fra min Bodyguide. Jeg vil rigtig gerne høre hvad i synes om videoen og øvelserne – er det nogle øvelser i kender eller kunne tænke jer at prøve?

Er du ligesom Fie startet på min Bodyguide eller overvejer det? Så kan du blive den udvalgte, som jeg tager ud og guider med kost og træningstips! Skriv i kommentar feltet hvorfor det skal være dig og hvad du ønsker min hjælp til?

Hvis du går og har brug for motivation til træning som Fie, så kan du starte på mit forløb HER for kun 99 kr – hvor du får en skræddersyet kost- og træningsplan til din krop! <3

// Video filmet og redigeret af Casper Dufour

signatur_7

3 kommentarer

 • Mie Nilsson

  Super fedt du gider vise øvelser! det giver virkelig motivation! 🙂
  Jeg gad godt vide hvorfor det lige er Fie der får taletid og er med til at promovere dit projekt, Hun ryger og drikker og lever generelt ikke sundt. Og Igår skrev hun et helt indlæg om, at ryge og nævner ikke noget om at stoppe. Tænker bare; er det ikke et lidt forkert forbillede? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke for at blande mig, men jeg giver dig helt ret Mie. 🙂
   Men Selina har flere gange nævnt at det er for alle kvinder, så det er vel “næsten” ligemeget hvad andet skidt hun(red: Fie) fylder sig med.

   Jeg vil dog give dig ret Mie, man kunne godt finde en anden som ville være et bedre forbillede. 🙂 Det er nok god reklame 🙂

   http://www.camillaoverby.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Louise

  Hvor er du motiverende, smilende og god til at vise og beskrive øvelserne. Dejlig video. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRÆNINGSFORLØB MED FIE LAURSEN