VIL DU MED MIG PÅ VIDEOSHOOT?

MIN BODYGUIDE ER ONLINE – TIL DIN KROP!

Billede 25-07-2016 19.32.44FORL├ÿB 2FORL├ÿB 3

WWW.SELINASBODYGUIDE.DK

For at give så mange af jer denne gave, har jeg valgt at starte med at give 50% på forløb 1 på denne åbningsdag!
Brug koden body50. Din rejse starter HER <3

Kære søde læser! Jeg vil gerne byde dig STORT og varmt velkommen til mine online kost- og træningsforløb til din kvindekrop! Jeg har i mange måneder gået og arbejdet på at få gjort en af mine store drømme i livet til virkelighed – at lave en guide med kost og træningsplaner der beriger kvindekroppen! Jeg kan mærke at jeg har brug for at fortælle jer om hvert forløb – så i kan mærke og føle det inden jeg begynder at fortælle mere om baggrunden bag projektet.

Forløb 1 – HER

M Æ R K  D I N  K V I N D E K R O P

I første forløb vil du blive guidet gennem din kvindekrop.
Du vil lære din krop at kende gennem en nærende kost- &
træningsplan, som vil berige din kvindekrop!

Forløb 2 – HER

L Y T  T I L  D I N  K V I N D E K R O P

I andet forløb vil du lære at lytte til din kvindekrop.
Du vil mærke hvordan kostplanen får din energi til at flyde &
øvelserne i træningsplanen vil udvikle dig & lære,
at lytte til din krop – på en helt ny måde!

Forløb 3 – HER

Tredje forløb vil blive den store rejse ind i dig selv & din krop.
Jeg vil guide dig gennem et forløb, hvor kost- & træningsplanen vil lære dig,
at give slip & blive forenet med din kvindekrop. Din krop vil opleve at smile indvendig,
fordi du mærker & ser dig selv – helt indefra.

Derfra kan du skabe & udvikle din kvindekrop – uden begrænsninger!

 

Det er en stor dag for mig at få lov til, at kunne give dig denne gave som ikke kan vurderes i en fysisk faktor. Det har været den største gave i livet for mig – at blive forenet med min krop! Jeg brænder for at komme ud og give den oplevelse videre, som kan skabe & udvikle din kvindekrop – uden begrænsninger!

Nu vil jeg gerne spørge dig personligt. Hvilket forløb vælger du? Når du har besluttet dig – så starter din rejse HER!

signatur_7

5 kommentarer

 • Stort tillykke med din nye bodyguide!! Synes det ser super fint ud! Har selv lige købt forløb 1 nu og er klar til at starte☺️
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor tit man skal lave øvelserne og om det er hele kroppen på en gang eller en muskelgruppe per gang? ☺️
  Hvor mange set skal lave af hver øvelse? 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Maja. Hvor er det dejligt at høre! Jeg håber du har haft nogle gode første dage med forløbet :’) Øvelserne er bygget op, sådan at du laver dem dem i rækkefølge og følger de reps. (antal gentagelser, som der står). Du skal kun lave et sæt! Så kun de antal reps. der står ud for øvelsen ☺️

   Hvis du har flere spørgsmål til træningsplaner eller andet, så kan du altid skrive til min mail selinavisbech@gmail.com og få svar! Rigtig god fornøjelse med forløbet! ☺️💪🏻 Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Hej Selina. Jeg har lige nogle spørgsmål til din bodyguide. Er det en kostplan og en træningsplan, som man køber? Og er det muligt at få en vegetarisk/vegansk kostplan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Ann-Sofie. Et forløb indeholder en kost- & træningsplan ja! 🙂 Hvis du sender mig en mail på selinavisbech@gmail.com, så kan vi tage den over min mail! Jeg vil meget gerne hjælpe dig 🙂 Knus S <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marlnee

  Hej Selina
  Din kostplan passer den til alle? tænker der er jo lidt forskel på ens vægt osv. i forhold til kalorie indtag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIL DU MED MIG PÅ VIDEOSHOOT?