MIN BODYGUIDEVIDEO TIL DIN KVINDEKROP

NÅR KROPPEN SIGER FRA!

fd

Hej mine søde. Jeg håber i nyder jeres søndag! Jeg har for første gang i en lang periode givet mig selv lov til, at sove længe. Det var både tiltrængt og skræmmende hvor meget min krop havde brug for det. Jeg gik tidligt i seng og sov helt til kl. 2, hvilket jeg ikke har gjort i 100 år! Men jeg tror det har været en signal fra min krop om, at den ikke bare havde brug for søvn – men faktisk virkelig få sovet igennem. Husker du at give dig selv lov til, at give slip engang imellem og følge din krops signaler? :’)

Jeg har fundet et billede frem, som jeg tog en dag i sidste uge, hvor jeg var fyldt op med god energi! Jeg husker tydeligt hvor meget jeg havde arbejdet den dag. Arbejdet på, at få alt klar til Selinas Bodyguide gik online – og alligevel smilede jeg over hele femøren. Når jeg giver mig selv lov til, at arbejde og gøre de ting jeg tror på, så har jeg virkelig ikke nogen stopknap og det er både fantastisk og skræmmende på en gang. Derfor har jeg givet mig selv lov til, at have mig en HEL fridag på denne søndag – hvor jeg ellers de sidste weekender har siddet på mit kontor og arbejdet på at få mine kost- & træningsforløb klar til jer derude. Det har været alle sene arbejdsdage værd og jeg smiler over, at jeg langt om længe kan komme i gang med den virkelige del – nemlig at følge jeres rejse og de resultater mine forløb kan give jer og jeres kvindekroppe!

Jeg smiler og kan ikke vente med at følge jer! Er du en af dem der er startet på forløbet? Så vil jeg meget gerne høre hvordan dine første dage er gået med træningen og kostplanen? Hvis du vil dele din rejse, så hashtag #selinasbodyguide på Instagram og jeg vil følge hver enkel rejse og dele jeres resultater! Hold øje med @selinasbodyguide <3

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MIN BODYGUIDEVIDEO TIL DIN KVINDEKROP