MAGNESIUM WINNER

REKLAMEFILM IN THE MAKING

Billede 24-08-2016 12.54.09 45Billede 24-08-2016 12.54.18 (1)

Hej mine søde. Hvis i har fulgt med på min Instagram @selinavisbech eller Snapchat (Selinavj) har i nok set, at jeg har været ude og filme med Fitness DK! Som i kan se på billederne ovenfor var jeg ikke alene, men sammen med nogle super cool mennesker, som jeg kunne forestille mig i har set før. Jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde, at det var noget af det hårdeste og mest svedige jeg har prøvet!:D Jeg elsker udfordringer og blive presset, så længe jeg føler mig tilpas og det må man sige at Fitness DK gjorde med de bedste trænere og træningsomgivelser. Som i ved er jeg stor fan af egen kropsvægt, som også er det man oplever i mine træningsprogrammer i min bodyguide HER. Det var primært det vi skulle igennem, så jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer resultatet!

Jeg blev især overrasket over Cross (fit), hvor vi blev tæsket igennem af en instruktør! Selvom jeg er uddannet Fitness Instruktør og Personlig træner, så er jeg altid åbenmindet for nye træningsformer og nye måder. Hvis i selv går i i træningscenter – hvilke holdtræninger kan i så bedst lide?:)

Jeg glæder mig til at vise jer videoen og hvad vi har fået ud af de forskellige træningspas! Hvis i ønsker træningsinspiration indtil da, kan i starte på mit forløb på min bodyguide HER – som er min anbefaling til den bedste træningsguide til din krop! <3

Sponsoreret i samarbejde med Fitness DK

signatur_7

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MAGNESIUM WINNER