KOM MED PÅ MIN REJSE // PART 1

JEG TESTER 3 HOLD I FITNESS DK!

// Se videoen fra min dag i Fitness DK! Hvilket hold tror du jeg bedst kunne lide – Cycling, Flow eller Cross?

Hej mine kære. Som jeg har luftet lidt her på bloggen har jeg været ude og teste hold 3 hold i Fitness DK. Trods jeg er uddannet Personlig træner har jeg kun prøvet få hold i mit liv, så jeg var spændt på at prøve de forskellige hold af! Ikke nok med det, så var udfordringen sammen med 4 andre top lækre personligheder, hvor vi fik 3 faktorer vi kunne bedømme ud fra – 1. Fun level. 2 Booty pain og 3. Swat level. Vi havde kamera på til at reportere vores oplevelse og vurderinger af de forskellige hold. Hvis i ser videoen færdig vil i kunne se hvilket hold jeg synes var ultra nice!

Jeg blev mest overrasket over Cycling – det var noget af det ultimativeste og hårdeste jeg har prøvet til dags dato! Som i også kan se i videoen, er min sweat bedømmelse helt i top! Men som den hardcore pige jeg nu er, så var det Cross der vandt min interesse mest! Jeg er vild med at udfordre mig selv og blive presset til det sidste og det følte jeg virkelig at Cross gav mig! Jeg kan godt lide at bruge egen kropsstyrke, som ligeledes er det styrke fundament jeg har brugt i mine egne træningsprogrammer, som du i kan købe fra 99 kr. HER.

Hvis i lige som jeg kunne tænke jer at prøve dig selv af, så kan jeg tilbyde jer en eksklusiv rabatkode: trænsomselina som gælder 1 måneds gratis træning!

Jeg håber i kan lide videoen og det måske kan give jer en ide om hvilke hold der måske kunne være jer? Hvis i selv har prøvet enten Cycling, Body flow eller Cross, hvilket hold kunne i så bedst lide?

Sponsoreret i samarbejde med Fitness DK

signatur_7

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

KOM MED PÅ MIN REJSE // PART 1