TILBAGEBLIK PÅ MIN TEENAGETID

JEG ER SÅ KLAR TIL VINTEREN!

bubbleroom5

SHOP LOOKET HER //
1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Hej mine kære. Det har på mange måder været en omvæltning for mig, at komme hjem til den kolde hverdag herhjemme. Jeg savner allerede varmen og starte min dag med en tur i poolen. Selvom jeg savner det – så skal det siges, at jeg virkelig er glad for, at være hjemme igen! I stedet for at se vinteren som en negativ ting, så har jeg virkelig nydt den friske luft vi har herhjemme på denne årstid :’) Efter min varme tid i USA er vintertøjet ikke det jeg har tænkt mest på og jeg har derfor tilladt mig selv, at få opgraderet min garderobe til det skønne efterårsvejr!

Det resulterede i en ny vinterjakke, som jeg nok må sige var kærlighed ved første blik, den skriger bare mig! <3 Den er både chik og elegant – så meget, at jeg måtte eje den! Er den ikke bare smuk? Hvis i også synes det kan i finde den HER <3 Ydermere måtte jeg eje de to trøjer, som jeg lidt valgte med min kæreste i tankerne;) Jeg er helt vild med detaljerne på dem begge, så når de kommer ind af døren så bliver de plantet til min garderobe med det samme! Hvilken en kan i bedst lide af trøjerne? Trøje 1 HER eller trøje 2 HER? Jeg synes personsligt trøje 1 er helt unik med det moderne snit foran, men jeg tror den anden trøje kan overraske. 

Til sidst skulle et par nye leggins også til! Jeg har savnet et par tynde læder look leggins, som jeg kan have på til et par stiletter og de lækre bluser, så dem måtte jeg også eje! I kan finde de lækre leggins til kun 169 kr. HER! <3 

Det var lidt update på mine nye vinterfavoritter, som kommer ind af min dør lige snart! Kunne i tænke jer et opfølgende indlæg med outfitbilleder af hele outfittet på? Kys for nu <3 

Sponsoreret indlæg

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK PÅ MIN TEENAGETID