MY BLOG HAS BEEN SHUT DOWN!

MIN STORE REJSE MED MARCUS!

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetferie3billede-07-10-2016-08-22-20 billede-07-10-2016-08-22-58ferie1
ferie6 ferie8ferie2ferie9ferie5

JEG ÅBNER OP OM MIN PERSONLIGE REJSE.. //

Hej loveones! Som lovet har jeg lavet en lille dairy i billeder fra min rejse rundt i USA med min kæreste. Jeg har ikke introduceret Marcus for jer endnu, hvorfor jeg har valgt at nævne hvordan vi mødtes og hvordan vi blev kærester. Selvom jeg elsker at lave indlæg som er personlige for mig kan jeg mærke, at det kan komme tæt på, når det omhandler kærlighed. Måske fordi det er et sårbar punkt, som jeg værner meget om. Men som jeg altid skriver til jer, tror jeg på at det er sundt at kaste sig ud i ting og prøve nogle grænser af. Det føles rigtigt at dele det med jer læsere, fordi i på en måde altid har været der for mig og føler en tilknytning til jer herinde. Håber også i føler en tilknytning den anden vej, so here it goes!

Marcus er gammel cross kører, som jeg mødte nogle gange ude på cross banen dengang jeg var sammen med Peter. Da det snart er 3 år siden Peter og jeg slog op inviterede Marcus mig ud og sejle vandscooter slut på sommeren, da han sejler vandscooter på professionelt plan. Jeg tænkte ikke så meget over at det var en date, men en fed oplevelse at komme ud på vandet en af de varme sommerdage! Hvad der skulle vise sig “bare” at være en sjov dag, blev til en dag jeg aldrig vil glemme. Vi klikkede sammen helt fra start og jeg var slet ikke i tvivl om, at det ikke bare var kemi – men en kemi jeg ikke havde oplevet i meget lang tid, med nogen anden. Derfra tog det hele bare fart! Da vi begge er meget spontane anlagt tog vi beslutningen om, at tage ud og rejse sammen! Det var på alle måder grænseoverskridende og det kunne ikke andet end briste eller bære:D Jeg tror ikke vi nåede at tænke så meget, vi gjorde det bare! Der sker noget når man lære hinanden at kende på en så intens måde, når man er sammen uafbrudt og samtidig på udebane! Jeg har ikke andet at sige end, at det uden tvivl har været en af de vildeste ting jeg har gjort og samtidig en af de mest rigtige! Jeg føler jeg kender Marcus på en helt anden måde efter vores rejse sammen og det har ført os tættere sammen end noget andet end kun tid ville kunne gøre. 

Vi rejste rundt i Las Vegas, Los Angeles i 2 uger og boede efterfølgende i Florida hos han familie i næsten en måned! Jeg er nu hjemme igen efter rejsen, som i kan se ovenfor i billeder <3 Jeg er rejst 2 uger hjem før Marcus, som jeg skal hente i lufthavnen på onsdag. Nu nyder jeg tiden alene og skal lige lande og sluge alle de mange oplevelser jeg har fået med hjem! Nu kalder der et vigtigt møde for mig imorgen, som jeg nok skal fortælle jer mere om! <3 

Hvis nogle af jer også havde haft muligheden for at rejse væk sammen med et andet menneske i lige havde mødt, havde i så turde gøre det? Hvis nogle af jer har prøvet noget så intenst eller lignede så vil jeg gerne høre jeres oplevelse! <3 Håber i kunne lide mit mere sårbart indlæg – og nu ved i ihvertfald hvad der sker i mit liv lige nu:)

signatur_7

6 kommentarer

 • Julie h.

  Hej selina. Elsker dig blog, og at du er så ærlig og sød mod dine læsere. Din personlighed skinner virkelig igennem i din blog, og du virker som en person det har hjertet på det rette sted <3 nu har jeg lige hurtigt været inde på din kærestes Instagram, og kan se, at han selv siger, at han er racist og imod flygtninge. Og det er slet ikke noget jeg forbinder med dig? Hvordan har du det med det?
  Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Julie. Hvor er det nogle varmende ord, det glæder mig at du kan lide bloggen!:) Jeg har ikke set det opslag du skriver om? Mennesker er selvfølgelig forskellige og det er Marcus og jeg også på mange måder, men jeg elsker ham for den han er og ved at han er et godt menneske – og det er hvad der betyder noget for mig <3 Rigtig god dag til dig! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Jeg har desværre set det samme som Julie :-/ Hans udtalelser virkede super usympatisk og uintelligente – ikke en person som man ville forbinde med dig… Håber han er kommet til fornuft og har slettet opslagene, og at det er derfor du ikke kan finde dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Houmøller Jacobsen

  Hejsa søde Selina. Jeg er glad på dine vejene at du har fundet dig en super sød fyr, som passer rigtig godt på dig ven. Mvh fra Lisbeth 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Lisbeth. Du skal have tak for de søde ord! Der er nemlig ikke noget bedre end, at være forelsket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Jeg gad godt vide hvor du tjener de penge fra og hvordan du havde råd til at rejse i en måned, samt hvor din indtægt kommer fra til daglig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY BLOG HAS BEEN SHUT DOWN!