JEG TESTER 3 HOLD I FITNESS DK!

MY BLOG HAS BEEN SHUT DOWN!

Hej mine kære læsere! Jeg ved ikke om i har bemærket noget mystisk på det sidste? Måske i har oplevet at komme ind på min blog uden held, til en sort skærm eller “siden findes ikke”? Hvad end i har oplevet, så har det været fordi min blog har været lukket ned! Jeg går ud fra i kunne have tænkt tanken – om jeg havde lukket den af fri vilje eller om min side var nede. Jeg vil gerne afklare det spørgsmål for jer!

Under min rejse rundt i USA de sidste 5 uger skete der nogle komplikationer med WordPress, som gjorde at min side forsvandt på mit domæne selinavisbech.com. Jeg prøvede at få den op at køre igen, men det skulle vise sig at kræve lidt mere håndarbejde end nogle klik. Efter at have været i kontakt med Bloggers Delight måtte jeg indse, at jeg måtte i kontakt med WordPress dem selv for, at få den åbnet. Heldigvis var der en sød supporter fra WordPress der hjalp mig og til mit store held var intet mistet!

Nogle gange skal man ud på kanten, før man forstår hvad man er ved at miste og det må man sige skete for mig. Jeg har lagt mange timers arbejde på bloggen som jeg ikke har lyst til at miste, så jeg ville nok fælde en tåre eller to hvis det hele gik tabt:( Jeg priser mig lykkelig for, at det blot var en advarsel! Jeg tror og håber på, at det tekniske nu engang er på plads! WordPress har forsikret mig om, at mit domæne er i sikre hænder, så alt burde være godt igen! Smiler


Efter utallige dage med jetlag kan jeg både glædeligt og lidt vemodigt fortælle jer, at jeg er hjemme igen fra min rejse! Det er næsten ikke til at forstå, at en af mine livs største rejser har taget sin ende. Jeg har sammen med min kæreste rejst Las Vegas og Log Angeles rundt og boet i en helt måned i Florida! Jeg tillod mig selv, at ligge mine sociale medier lidt på hylden og nød nuet og tilværelsen til sit fulde! Har i lyst til at jeg viser jer billeder fra min rejse? Jeg har taget masse billeder fra min rejse, som på mange måder har været den vildeste tur og oplevelse i mit liv – som jeg gerne vil dele med jer hvis i vil se med? <3

Jeg håber i er glade for, at bloggen er oppe at køre igen! I den anledning vil jeg gerne ønske jer velkommen tilbage til min blog. Speak up hvis der er noget bestemt i har savnet <3

signatur_7

6 kommentarer

 • DIthe

  Det lyder som en rigtig spændende tur. Jeg skal selv med kæresten til Florida næste år. Er der noget (oplevelser,shopping,mad m.m.) som du kan anbefale? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Dithe. Det var bestemt også en spændende tur! Du har god grund til at glæde dig:)! Det er 3 gang jeg var i Florida, så jeg har oplevet lidt af hvert. Hvad jeg klart vil anbefale dig er at leje en bil! Det er et must-have til at komme rundt i Florida, for der er langt til alt! Hvis i vælger det, så tag turen ned til Key West (tag gerne en overnatning eller to) hvor i på vejen kan køre ind forbi sumpene/floderne med alligatorer, enten gratis eller betale for at komme ud med de både jeg ikke kan huske hvad hedder;) Det er top oplevelsen for mit vedkommende hvis i er til den slags! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Velkommen hjem til kolde Danmark… det har været en fornøjelse at følge dig på insta og snap 🙂
  Dejligt du har fundet kærligheden og en at dele dejlige oplevelser med… du ser meget lykkelig ud og i klæder hinanden! Del endelig billeder, historier og oplevelser fra jeres rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Cathrine. Det glæder mig at du har kunne lide at følge med på min rejse! Jeg vil med glæde dele ud fra mine oplever, så dejligt du råber højt! God aften til dig:) Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej selina 🙂
  Hvordan mødte du din kæreste og hvor lang tid har i været sammen? Det kunne være en ide til et nyt indlæg? 🙂
  Hilsen Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Julie. Det vil jeg gerne lave et indlæg om:) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG TESTER 3 HOLD I FITNESS DK!