MIN STORE REJSE MED MARCUS!

NÅR JEG IKKE FÅR TRÆNET

glad2

Mangler du inspiration til at komme i gang med træningen? Prøv min træningsguide HER //

Hej mine søde. I dag vil jeg dele lidt om mit forhold til træning og hvordan det påvirker mit liv. Jeg har altid set kost og træning som et vigtigt fundament i mit liv. Mad er “benzin på bilen” det vil sige, at jeg spiser for at danne god energi i min krop – og træning for, at få udløst indofiner, holde min krop stærk og ikke mindst blive glad! Det er nogle ret fundamentale grundlinjer for mig, så når jeg spiser dårligt og træner for lidt kan jeg mærke det påvirker mig. Mit humør bliver påvirket og mine tanker tungere og langt lettere irritabel end hvis jeg træner og får spist ordenligt. Det har nærmest skræmt mig hvor meget det kan påvirke mit liv i de perioder jeg ikke har følt, at jeg ikke har haft overskud til det – men paradoksalt nok, så er det når jeg har mindst overskud jeg har mest brug for det! Jeg kan derfor tage mig selv i, at se morgengymnastikken en gang imellem og bruge nogle af de øvelser jeg laver, som jeg ved er et godt alternativ til en god omgang træning <3

I dag har jeg ikke trænet siden torsdag, hvor jeg var til Taekwondo og det kan min krop mærke. Jeg vågnede med mit energi niveau helt i bund, så det første jeg gjorde var at skabe plads i min kalender til at få trænet i dag! Jeg føler mig som et bedre menneske når jeg træner, fordi mit overskud bliver så meget større og det bruger jeg ofte på mennesker omkring mig, fremfor når jeg ikke får trænet. Kan i også føle i har mere at give til andre når i får trænet og spist ordenligt?

I min personlige bodyguide med kost og træningsplaner her, har jeg taget udgangspunkt i en simpel kost og træningsstil, som gør det nemt og overskueligt at være god ved sin krop! Jeg er selv stor fan af hjemmetræning, da jeg med få øvelser kan gøre en forskel for min krop. Alt træning giver noget og det bruger jeg som en god hovedregel.

Jeg kunne godt tænke mig, at høre om i også kan mærke en forskel på jeres liv, hvis i ikke får trænet og spist ordentligt? <3

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIN STORE REJSE MED MARCUS!