NÅR JEG IKKE FÅR TRÆNET

TILBAGEBLIK PÅ MIN TEENAGETID

111

45 52 85 untitled

444

Hej mine kære. Jeg har spolet tiden lidt tilbage og fundet nogle gamle billeder fra omkring min gymnasietid. Jeg husker tydeligt, at nogle af disse billeder var mine første på Instagram, så det må siges at være nogle år tilbage. Når jeg kigger på mig selv kan jeg se, at mit ansigt har ændret sig lidt med tiden, måske mere kvindelig på en måde. Hvad synes i?:)

Jeg er faktisk rigtig glad for mine teenage år og føler jeg levede i nuet og fik mig en masse erfaringer, som jeg har med mig i dag. Min tøjstil var anderledes og der fløj nogle andre tanker igennem mit hoved, men det kender i nok alle sammen til, at man modnes med tiden. Jeg beundre alle tider igennem livet og har ikke lyst til at ønske at være yngre eller ældre end jeg er i dag. Jeg sætter pris på nuet og vælger virkeligheden, som kun er nuet vi har <3

Jeg vil ikke skrive den store roman i dag, men bare dele lidt billeder med jer og høre om i ser den store forskel fra dengang til i dag?:) Det skal lige siges, at billederne er fra jeg var omtrent 17 år, så faktisk 6 år siden! Har i selv lidt den store forvandling, fysisk eller psykisk og var gamle er i selv? <3

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NÅR JEG IKKE FÅR TRÆNET