DRØMME FOR BLOGGENS FREMTID

JEG ER EN MORGENMADSPIGE!

billede-21-01-2015-17-03-00-1billede-21-01-2015-17-01-24 billede-21-01-2015-17-01-37

Godmorgen mine kære! Jeg er tidligt oppe denne morgen, tords det er lørdag! Jeg er nemlig så heldig at skulle tilbringe min lørdag på et bokse seminar sammen en masse andre Personlige trænere fra Sporting Health Club. Som i ved har jeg dyrket kampsport (Taekwondo) siden jeg var 6 år gammel og træner stadig den dag i dag – så jeg glæææder mig virkelig meget til seminaret, hvor vi skal lære at kunne videregive undervisning til vores klienter. Det er virkelig noget der tænder mig som menneske – at få lov at prøve nye sider og grænser af i min træning, så jeg er stået ekstra tidligt op for at være klar og nå at få et lille indlæg op fra morgenstunden til jer <3

Ingen morgenmad, ingen energi til træningen! Derfor sørger jeg altid for at få lavet mig en god portion morgenmad og gerne lidt ekstra tungt, de dage jeg har træninger fra morgenstunden. Når jeg er hjemme og overnatte hos mine forældre i Køge (som jeg har været i nat) så står den ALTID på daddy’s ultra lækre og sunde smoothie HER, som jeg aldrig bliver træt af. Den smager så godt, at selv min kæreste og veninder glæder sig til, at skulle herhjem, så der er smoothies om morgenen;)

Hvis i selv vil prøve at lave en smoothie, så husk at prøv jer frem til i finder den smag i selv kan lide. I kan selv regulere og smage hvad der virker for jer. Jeg synes smoothies er noget af det lækreste til morgenmad sammen med en god portion havregrød eller blødkogte æg i hverdagene. Det giver mig en god mæthedsfornemmelse og min krop belønner mig med god energi!

Opskriften på smoothie: 

 1. Jeg starter med at tage en pakke frosne jordbær og blåbær og hælder ned i blenderen
 2. Så hælder jeg noget ris-mælk ned, samt noget økologisk appelsinjuice.
 3. Derefter tager jeg en skefuld lecitin, som er med til at styrke fordøjelsessystemet.
 4. Herefter tager jeg en skefuld protein pulver (anbefaler Herbarlife), som er super godt, hvis man træner og skal bygge muskler op. Samtidig hjælper alle vitaminerne og næringsstofferne mine celler og styrker både hår og negle.
 5. Jeg tager nu en skefuld livets olie og blander ned til resten af ingredienserne. Olien er med til at smøre leddene, stabiliserer blodsukkeret og renser ud.
 6. Slutvis tager jeg en ingefær og skære siderne af og river strimler ned i blenderen med et rivejern og tilsætter noget friskpresset citron.

Jeg håber i kan bruge opskriften eller blive inspireret til jeres egen morgenmad! Det var lidt om min morgenmad – men hvad spiser i til morgenmad? <3

signatur_7

2 kommentarer

 • God fornøjelse med seminaret. 🙂
  Jeg bliver i øvrigt så glad hver gang jeg hører om kvinder, som træner kampsport. Jeg håber, at de voldtægtsforbrydere, som tror de skal til at angribe andre, tager fejl og finder en som giver dem en korporlig røvfuld. Jeg ved så godt der er jura i hvor meget man må forsvare sig, men alene tanken er sjov.
  For udover kampsport giver selvsikkerhed, så giver det også god motion, og mit store ideal når det gælder taekwondo er vores allesammens Lisa Lents, der også lavede et demoshow ved OL i Rio sidste år.
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SELINA VISBECH

  Hej Henrik. Tak skal du have 🙂 Kampsport er for mig ikke kun selvforsvar, men du har helt ret i at det er godt at kunne forsvare sig selv! 🙂 God weekend til dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

DRØMME FOR BLOGGENS FREMTID