TRÆNER FOR TO NYE SKØNHEDER - MÅSKE DU KENDER DEM?

NU MED MIT HELT EGET KAMPHOLD! VIL DU HAVE EN PLADS?


Hej mine kære. Jeg har noget jeg skal fortælle jer! Jeg er så heldig, at jeg er blevet udvalgt som hold instruktør i Sporting Health Club med mit eget kamphold! Hvis i følger med på min Snap (selinavj) eller Instagram har i måske set jeg havde mit prøvehold i fredags – hvor jeg efterfølgende blev udvalgt til at opstarte mit eget hold. Jeg kan ikke vente med den første træning, som jeg afholder allerede på tirsdag hvor DU kan komme med helt gratis! Det er et helt unikt tilbud, som jeg kører sammen med Sporting Health Club, hvor du uden at være medlem kan komme og træne på mit hold – hele februar måned gratis! Det eneste jeg skal have dig til at gøre er, at skrive dit navn i kommentarfeltet eller sende mig en mail selinavisbech@gmail.com – så jeg kan holde øje med deltagerlisten.

Som personlig træner og kampsportsudøver vil min træning indeholde en blanding af HIIT og træning fra kampsportens verden med en masse pudetræning, stationstræning, styrketræning med egen krop og bevægelsestræning. Holdet er for dig der ønsker den ultimative forbrænding og lære at aktivere og arbejde med din krop, som du aldrig har arbejdet før! Så hvis du er klar til at give alt du har, så er denne træning noget for dig!

Hvis det lyder som noget for dig, så mød op på mit Warrior workout hold på tirsdag d. 31 januar – kl. 17-18.00 i Sporting Health Club Søerne, Gyldenløvesgade 19.

Hvis du har spørgsmål eller andet til mit kamphold, så svarer jeg alle spørgsmål i kommentarfeltet. JEG HÅBER VI SES TIL DEN SVEDIGSTE WARRIOR TRÆNING!

signatur_7

4 kommentarer

 • Caroline

  Hej Selina. Hvis man tilmelder sig, er det så fast hver tirsdag, eller kan man godt nøjes med at deltage kun til nogle af dem? Det lyder som super fed træning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Caroline. Der er ingen forventninger til fremmøde hver tirsdag! Hvis man tilmelder sig, så bestemmer man helt selv hvor ofte man deltager 🙂 Det er kun så jeg har en fornemmelse for, hvor stort holdet er! Håber det gav svar 🙂 Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelo enrico chano sommer

  Kære selina jeg kunne rigtigt godt tænke mig at komme på besøg i de center god aften til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det lyder godt Selina! Jeg skal desværre på arbejde d 7, men tirsdag d 14 vil jeg meget gerne prøve at være med! Møder jeg bare op kl 17 eller er der venteliste ? 🙂 Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRÆNER FOR TO NYE SKØNHEDER - MÅSKE DU KENDER DEM?