JEG ER EN MORGENMADSPIGE!

PERSONLIG TRÆNING // VIDEO

Workoutvideo // BALLER & CORE program //

Hej mine seje piger og drenge! I takt med mit job som selvstændig Personlig træner vil jeg begynde at ligge træningsvideoer ud på min YouTube. Hvis i gerne vil følge med kan i kan subscribe HER. Jeg vil prøve at variere videoerne og fokusere på et nyt område indenfor de træningsområder jeg kan tilbyde. Jeg har allerede den næste video klar til jer – som er indenfor kampsporten! Hvis du skal rate videoen fra 1-10, hvad ville du så give? Kom gerne med kritik, så jeg kan være opmærksom på hvad der virker og ikke virker til næste video! Hvis i gerne vil have jeg snakker og forklare øvelserne i stedet for musik, så informer mig:)

For at få så mange af jer med som muligt – så skriv nede i kommentarfeltet videoer i kunne finde inspirerende – om det er fokus på teknik, et maveprogram, gode HIIT øvelser eller hvad du kunne finde inspirerende?

Videoer er i mine øjne et godt værktøj, men vil aldrig kunne erstatte det Personlig træning kan give! Personlig træning er det bedste værktøj til at opnå mål og resultater som er langvarende og livsstilændrende! Kontakt mig her for en uforpligtende samtale på mail: selinavisbech@gmail.com eller HER.

signatur_7

7 kommentarer

 • Simone

  Hej Selina,
  Jeg har et par kommentarer til din video.
  Jeg synes det kunne være rart, hvis de var noget længere end 27 sekunder og hvor du forklarer øvelserne. Ikke nødvendigvis hvor du snakker hele tiden, men lige forklare hvilke muskelgrupper, man træner, om der er noget, som man skal være særlig opmærksom på i forhol til ikke at pådrage sig skader osv.

  Et andet lille forslag er, at du måske kunne lave videoer med øvelser til begyndere/let øvet/avanceret.

  Det tror jeg kunne fungere rigtig godt.
  Jeg kunne rent personlig godt tænke mig et par effektive øvelser til den nederste del af maven/dellen. Synes aldrig min forsvinder 😅

  Jeg glæder mig til at se de fremtidige film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Simone! Tak for super god feedback 🙂 Fedt du er så detaljeret – det giver mig god mulighed for at kunne bruge dine inputs! Jeg er især vild med din ide omkring at dele op i sværhedsgrader, så alle kan være med. Jeg siger tak og god aften til dig! Knus S <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Lav videoerne lidt længere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej C… Det var lidt en “prøve-video”, så de kommende vidoer vil helt sikkert være længere 🙂 Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Knaldgod opstart, og enig med Simone, som jeg kan se du også er. Vild med girl power – giv den gas Selina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kunne også være vildt fedt her i januar (træningsmåneden haha), at du linker til dit fede træningstøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en super lækker video :-). Tillykke med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG ER EN MORGENMADSPIGE!