UDRENSNING AF MIN KROP

TRÆNER FOR TO NYE SKØNHEDER – MÅSKE DU KENDER DEM?

mariaselina1frejaselinammm1

SHOP MY TRAINING LOOK:
Explosive sportstop HER // Shape træningstights HER  //

Godaften mine kære! I dag vil jeg fortælle jer om et spændende samarbejde og en update fra mit job som personlig træner! Jeg har stort set været i Sporting Health Club alle dage siden dagen jeg startede. Jeg har været meget fokuseret på at starte ud med nogle kunder jeg føler jeg kan hjælpe – også har jeg kørt hårdt på min egen træning ved siden af. Jeg synes det er ekstremt vigtigt som træner, at være motiveret og have egne mål, så vi forstår at inspirere og være autentisk i vores arbejde. Jeg er i en periode hvor jeg suger til mig og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg har fundet min plads på hylden! Jeg bliver glad i låget når jeg får lov at arbejde og rykke mennesker fra et sted til et andet og være der som den støtte der skal til – hele vejen frem til målet! Om ønsket er at tabe sig, få større muskelmasse eller blot komme i bedre kondi, så er det mentale aspekt noget jeg altid arbejder med, som for mig høre helt naturligt sammen med en udvikling af kroppen. Jeg bruger kampånden fra Taekwondo, hvor det mentale aspekt betyder midst lige så meget, som kroppens fysiske funktion for mig i den træning jeg underviser i. Det er derfor vigtigt for mig, at jeg har fokus på både det fysiske og metale hos mine kunder,  så resultatet bliver en kombination af disse to der går op i en højere enhed = livskvalitet! #vedvarendelivsstilsændring

Som i kan se på billederne ovenfor har de to seje piger Maria Kragmann og Freja Wewer startet forløb hos mig. De er begge travle blogger piger (som jeg jo kender alt til) og har et ønske om, at få træning til en fast del af deres hverdag, som både er sjovt og motiverende for dem. Til Maria og Freja har vi valgt at køre træningsstilen kamsport kombineret med styrketræning, fordi de netop ønsker en træning med knald på, som både er sjov og effektiv, som kampsort i særdeleshed indeholder. Det er en super god træning – det har høj intensitet og alle musklerne i kroppen bliver aktiveret samtidig:)

Maria og Freja er virkelig motiveret, så jeg glæder mig til at arbejde med dem. Jeg vil løbende dele nogle træningsvideoer fra min undervisning – men jeg vil gerne høre jer om i har lyst til at jeg deler forløbet med jer herinde og giver tips og tricks mm?

Sponsoreret indlæg

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UDRENSNING AF MIN KROP