PERSONLIG TRÆNING // VIDEO

UDRENSNING AF MIN KROP

billede-31-01-2015-01-11-50billede-31-01-2015-01-14-55 billede-31-01-2015-01-14-26

Hej mine søde. I takt med min træning har jeg taget en beslutning om, at prøve at udrense min krop for skidt og møg min krop ikke har brug for! For et års tid siden prøvede jeg at køre en detox te, som jeg også delte med jer herinde. Jeg er ikke så god til at drikke aloe vera og alle de andre spændende ting man kan gøre for udrensning, så derfor er en te nem og overskuelig for mig:) Jeg kan godt lide at holde ting simpelt for mig selv – og det med at drikke en kop varm te er nemt og noget jeg kan nyde samtidig. Jeg kan huske jeg var lidt bange for at det ville smage af urter, men jeg synes smagen af detox te er meget neutral. Så hvis du overvejer at prøve det, så vær ikke bange for smagen af urter, som jeg selv var;) Det er en myte haha.

Jeg har denne gang valgt at prøve de to varianter Örtte Detox og Skinny Tea. Denne effektive og velsmagende slanke-te fra Örtte er en intensiv kur, som realisere kroppen og styrker kroppens helbred. Ingredienserne i denne te har vist sig at være effektive til at udrense kroppen for ophobet gift og affaldstoffer, som resulterer i et øget energiniveau. Jeg vil drikke teen morgen og aften inden jeg går i seng og se om det ved siden af min træning kan styrke min krops helbred og udrense den! Jeg havde stor succes med det sidst, så hvis i går med tankerne om en udrensning, så kan jeg anbefale jer at prøve denne perfekte detox-te fra Örtte.

Hvis i ønsker en slankende udgave vil jeg anbefale Örtte Skinny teen, som er en slankende detox te. Den bidrager til en optimeret forbrænding og udrenser samtidig affaldstofferne i din krop. Jeg har ikke prøvet denne endnu – så hvis i er kommet mig i forkøbet vil jeg gerne høre jeres oplevelse af Skinny teen? I kan finde forskellige te til udrensning af jeres krop eller finde andre produkter fra Örtte her <3

Sponsoreret i samarbejde med Örtte Scandinavian

signatur_7

6 kommentarer

 • Rikke

  Din krop kan godt selv udrense – det har du dine nyrer og lever til 🙂

  //Rikke, stud. PB i ernæring og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Rikke. Tak fordi du vil dele din viden 🙂 Jeg har selv en uddannelsen som kostvejleder og der lærte vi som du siger at nyrer og lever udrenser 🙂 Men hvis indtager for store doser af noget eksempevis vitaminpiller, så kan det godt blive ophobbet i kroppen, men uden det decideret er farligt. Derfor foretrækker jeg engang i mellem at tage en udrensning for at sikre mig, at jeg får alt skidt ud af kroppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  En detox lyder som en god ide. Jeg vil selv prøve det en dag.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Gustavo. Det lyder som en udfordring jeg gerne vil give dig! 😉 Du kan evt. prøve aloe vera kuren og fortælle mig hvordan den virker – hvis du er frisk? 😀 Knus S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Vil du linke til dit træningstøj? Speciel den grå Nike! Har også skrevet på dit tidligere indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Som Rikke længere oppe skriver, er det altså en totalt misforstået idé, at man har brug for at “udrense” sin krop. Hvis man gerne vil drikke te, så skal man bare gøre det, men tro ikke at det har en udrensende effekt på kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

PERSONLIG TRÆNING // VIDEO