JEG TÆNKER HØJT - I MIT WORKOUTFIT

EN BLØD OG LÆKKER HUD!

orrte1ortte2-2orrte3-3orrte4-4ortte5

Hej mine søde. Det er længe siden jeg har delt nogle af mine ‘beauty” rutiner med jer. Som i nok ved er jeg ikke den person der går mest op i mærker, men tilgengæld går jeg op i at investere i nogle gode produkter der giver mig værdi. Jeg har altid “bare” brugt Matas egne produkter til at rense min hud – og har synes det har fungeret helt fint for mig! Jeg har været ret heldig med min hud – i den forstand, at den ikke kræver så meget unødvendig forkælelse. Tilgengæld må jeg nok erkende, at jeg er blevet lidt klogere. Det vil jeg fortælle jer mere om her i mine 4 faser med Eco Masters kamille hudpleje serie – jeg har prøvet i ca. 2 uger:

  1. Det første er den lækre Eco Masters Chamomile Ansigtsmaske som tilfører huden en kamilleekstrakt, som fornyer huden og lindrer den. Den giver en form for følelse af afslapning på en helt specielt måde, som jeg er ret vild med! Hvis du døjer med irritation er denne form for kamilleekstrakt virkelig god til at mindre irriteret hud og træder ind og bekæmper det. Den er værd at prøve:)
  2. Efter renser jeg min hud med denne skintonic som er mildere end hvad jeg plejer at bruge. Min kæreste har en Clinique Skintonic, som seriøst svier på min hud når jeg bruger den, så tror min hud har bedre af, at jeg bruger en mildere som Eco Masters Skintonic:)
  3. Når jeg har brugt Skintonicen renser jeg efter med ansigtsrensen som renser min hud og porer på en blid måde. Den fjerner alt skidt og møg fra guden og giver huden lov til at trække vejret. Jeg er ret vild med kamillen som det bærende element, da det er naturligt og det er jeg stor fortaler for:)
  4. Som det sidste og bærende element bruger jeg plejende ansigtscreme fra Eco Masters, som virkelig er den lækreste creme med den mest behagelige konsistens! Kamillen er åbenbart et af de mest kendte og veldokumenterede medicinske urter i verden, det vidste jeg ikke. Men jeg ved en ting, at min hud i langt højere grad har følt ro og jeg kan mærke denne ‘prioritering’ af at forkæle min hud, har været en rigtig god prioritering jeg vil fortsætte med!
    I kan se hele hudpleje-serien og de fantastiske Eco Masters produkter HER <3

Det var lidt om min personlige oplevelse med en ny form for hudpleje, jeg ikke har prioriteret før nu – men jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad i gør eller hvilke produkter i bruger for at få en blød og lækker hud? Jeg glæder mig til at høre jeres anbefaling, hvad der virker for jer? <3

Sponsoreret i samarbejde med Eco Masters

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JEG TÆNKER HØJT - I MIT WORKOUTFIT