NU MED MIT HELT EGET KAMPHOLD! VIL DU HAVE EN PLADS?

JEG TÆNKER HØJT – I MIT WORKOUTFIT

billede-14-02-2015-19-32-44-1billede-14-02-2015-19-32-30-jpg-1billede-14-02-2015-19-32-55

SHOP WORKOUTFIT HER //
Flex top marble HER // Træningstights marble HER

Hej mine kære! Som mange af jer nok har oplevet, så flyver tiden afsted når vi dedikere os til noget vi elsker! Ved siden af mit arbejde som fuldtid selvstændig personlig træner – er jeg begyndt at ligge træningsambitioner for mit eget vedkommende. I mine øjne er det helt essentielt at jeg selv har nogle mål, så jeg konstant udvikler mig og aldrig stopper med at lære! Derfor har jeg ved siden af mit arbejde en coach, der sparre med mig omkring de drømme og mål jeg selv har. Det har jeg tænkt mig at fortælle jer mere om i en youtube video jeg filmer imorgen, hvis i synes det kunne være interessant?

Som jeg har nævnt føler jeg tiden flyver afsted og jeg har ærligt ikke kunne følge med i forhold til min trænings-garderobe! Jeg ved godt at det er et lille problem – sat i forhold til den store verden, men det har faktisk været lidt frustrerende ikke at have nok rent træningstøj – for det er jo mit arbejdstøj:-D Til min store redning har jeg haft mulighed for at shoppe noget super fedt træningstøj på Bubbleroom. Jeg har valgt at vise jer mit favorit sæt, som udover at være top lækkert, bare er super behageligt at have på. I kan finde toppen HER og træningstights HER til en mere end fair pris:)

Til jer der har efterspurgt videoer // Jeg køber et stativ til mit kamera imorgen, hvorefter jeg starter min youtube kanal med faste videoer gennem et spændende forløb – som gerne vil fortæller jer mere om, hvis i synes det kunne være spændende at høre om? Indtil da, må i have en lækker aften!

Sponsoreret i samarbejde med Bubbleroom 

signatur_7

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NU MED MIT HELT EGET KAMPHOLD! VIL DU HAVE EN PLADS?