EN BLØD OG LÆKKER HUD!

PROTEIN PANDEKAGER

billede-09-03-2015-08-25-44billede-09-03-2015-08-24-43billede-09-03-2015-08-25-00billede-09-03-2015-08-23-09-jpg1

Hej mine kære. Jeg er i fuld krig med en masse ting, som jeg gerne vil dele med jer løbende. Først vil jeg gerne dele dette lille indlæg jeg lagde på min Instagram igår.

For 2 uger siden startede jeg på mit nye styrketræningsprogram, som jeg kører skemalagt ind i min hverdag. Jeg har taget en beslutning om kosten bliver en del af min træning, så jeg indtager lige nu ca. 110-115 g. protein om dagen. Det lyder måske af meget, men det skal jeg indtage hvis målet er at stige i muskelmasse. Jeg træner 3 gange om ugen og vil fortsætte med dette til jeg er i mål. Vil i vide mere om mit præcise mål, hvorfor jeg gør det og hvordan jeg køre min kost og træning selv – som min egen træner?

Som jeg deler med jer er jeg begyndt at spise en del flere proteiner om dagen end jeg har gjort førhen – og jeg blev spurgt hvordan jeg kommer op, at spise så mange proteiner om dagen? Det vil jeg blandt andet svare jer på her sammen med en af mine opskrifter på hjemmelavet protein pandekager.

PROTEIN PANCAKES 1-2 pers. 

  1. Tag 2 æg og hæld i en skål og rør med en gaffel så æggeblommen er opløst
  2. Pil en banan (gerne overmoden) og prop den ned i skålen
  3. Tag 30 g. havregryn og hæld ned i skålen
  4. Tag 2 scoop protein pulver (ca. 26 gram) af den du bruger (jeg foretrækker Herbalifes shakepulver) med den smag du fortrækker. Jeg elsker selv vanilje og jordbær:)
  5. Sød evt. med lidt stevia hvis du finder det nødvendigt for mere sødme

Blend alle ingredienserne sammen og vælg derefter en pande der har den bedste overflade, så de slipper let. Tag evt. en skefuld kokosolie eller olivenolie på panden og hæld derefter lidt af dejen på panden så du får en mellemstørrelse pandekage. Sørg gerne for at de får en gyldenbrun farve, så smager de bedst.

BUM! Et proteinrigt måltid, som jeg selv laver ca. hver anden dag som aftensnack efter aftensmaden. Jeg håber i kan bruge opskriften! Har i selv en anden opskrift i mener er helt fantastisk? Det var en af mine proteinrige måltider jeg spiser i løbet af dagen. Fortsættelse følger! <3

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

EN BLØD OG LÆKKER HUD!