"BIKINI KLAR MED SELINA PÅ 8 UGER"

1 DAG TILBAGE TIL MIT BIKINI PROGRAM!

54

BESTIL BIKINI PROGRAMMET IMORGEN!
WWW.SELINASBODYGUIDE.DK

1 DAY LEFT //

Hi loveones! Så er det imorgen du kan bestille BIKINI KLAR MED SELINA PÅ 8 UGER! Jeg har fået lavet en lille video teaser til jer, som jeg selvfølgelig vil dele med jer herinde imorgen – og vise jer hvad det er jeg har gået og arbejdet på :’) Det bliver muligvis mit sidste program på Selinas Bodyguide – hvorfor jeg har valgt at give jer en helt unik pris som gave fra mig til jer skønne tøser derude! Jeg brænder for at give dig resultater med din træning og fylde en stor sal op med et stort team af piger, der er klar til at give alt de har og blive BIKINI KLAR med mig!

Er du 1 af de første 20 der bestiller? Så kommer du eksklusivt med på en 1-dags BIKINI KLAR BOOTCAMP MED SELINA. Jeg vil være jeres personlige træner og træne jer igennem programmet, så i kan blive skarpe og træne effektivt alle 8 uger mod bikini kroppen. Husk det er først til mølle piger! Så sikre dig en plads på BOOTCAMPEN hvis du er blandt de første. JEG kan ikke vente med at blive bikini klar med jer <3

BESTIL BIKINI PROGRAMMET HER IMORGEN <3
WWW.SELINASBODYGUIDE.DK

signatur_7

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"BIKINI KLAR MED SELINA PÅ 8 UGER"