SÅ ER DET NU VI GÅR ONLINE!

“BIKINI KLAR MED SELINA PÅ 8 UGER”

blog

BIKINI KLAR MED SELINA // COUNTDOWN 2 DAYS
WWW.SELINASBODYGUIDE.DK


Hej mine kære. Jeg har i dag offentliggjort en stor nyhed for jer – som jeg gerne vil fortælle jer mere om herinde på bloggen! Jeg har nemlig i ALT hemmelighed arbejdet på et HELT nyt program til jer der ønsker at blive strandklar sammen med mig! BIKINI KLAR MED SELINA PÅ 8 UGER – er som titlen afsløre et 8 ugers trænings program med mig som din personlige træner, der presser dig på sidelinjen igennem 8 ugers sjov, hård & intens træning – mod kampen om, at blive den bedste udgave af jer på stranden <3

DEN STORE OVERRASKELSE!
Jeg brænder for det her og mit store ønske er, at jeg en dag kan fylde en stor sal op med nogle af jer skønne piger og træne jer sommerklar! Derfor har jeg valgt som noget helt eksklusivt at holde 1-dags BIKINI BOOTCAMPS – hvor du bliver trænet igennem programmet af mig som din træner! Er du en af dem der tænker – det er lige noget for mig! Så kan du sikre dig en plads på holdet ved at bestille programmet som den første på torsdag kl. 20:00 når jeg åbner op for bestilling! De første 30 der bestiller sikre sig en GRATIS plads på den første 1-dags BOOTCAMP med mig <3

Hvis du allerede nu sidder inde med nogle spørgsmål om mit BIKINI KLAR program eller BOOTCAMP, så kan du stille dem her i aften indtil kl. 23:00, hvor jeg sidder klar og svare jeg med det samme! Fortsættes <3

signatur_7

6 kommentarer

 • Mia

  Hvad kommer det til at koste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Mia. Jeg kan sige så meget at den kommer til at koste mellem 99-199 kr. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelo enrico chsno sommer

  Hej skat har du det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej! Har du et link til de shorts du har på? De ser så gode ud 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Simone, desværre! Det er nogle mine mor har købt hjem fra hendes ferie i Tyrkiet. Beklager, håber du finde nogle der ligner <3 Kram S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjerstine

  Er du ikke en del af Fitnessnu mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SÅ ER DET NU VI GÅR ONLINE!