TODAYS GETAWAY TO...

JEG KNOKLER FOR DET JEG TROR PÅ!

sporty2 sporty1

SHOP MY WORKOUTFIT
ICIW light pink TIGHTS HER // ICIW pink fitness SHIRT HER // Adidas lux SNEAKES HER 

Hi sweetones! Hvad laver i her i påskeferien? Jeg havde intet arbejde eller klienter igår jeg skulle træne, så jeg tog op og trænede selv inden den store påskefrokost med hele familien. Jeg får en helt fantastisk energi når jeg starter mine dage med at få trænet! Så er der også plads til lidt mere mad – her i påskedagene hvor der er masser af det på menuen! Kan i selv lide at starte dagen med at træne? Ovenfor kan i se billeder fra min træning igår, hvor jeg var iført dette fine nye træningstøj fra Shapeit.dk – er det ikke bare møg lækkert? Jeg er helt vild med deres pasforme, som former især numsen lige som vi kvinder gerne vil have! Hvis i har prøvet Freddy, så vil i virkelig elske ICAILIWILL, som har detaljer der er helt udestående. Har i selv prøvet ICANIWILL eller Freddy? Måske i har hørt om det eller set det på de sociale medier (det er meget populært i træningsverdenen) – i kan ihvertfald finde det HER, hvis i har lyst til at se nærmere på det <3

Om et par timer har jeg et vigtigt møde med mine nye samarbejdspartner Gustav og vores koordinator, som er med indover projektet. Vi har rigtig mange ting vi skal have på plads inden vi officielt går i luften sammen med vores nye fitness univers FitnessNu! Synes i det lyder spændende og kunne tænke i tænke jer at få motivation og vejledning til at nå jeres mål, blive sundere og stærkere med personlig vejledning af mig og Gustav? Så kan i tilmelde jer og blive en del af vores fitness fælleskab, meget snart! <3

signatur_7

1 kommentar

  • Angelo Enrico chano sommer

    Ciao skat have er det for sko du har på flot krop god røve skat rigtigt god dag so much love altid ☀️🙌🙏👏🙏💜💙💞💕💚❤️💘⭐️💫

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAYS GETAWAY TO...