GUSTAV OG SELINAS WORKOUT-UNIVERS!

MY FAVE SMOOTHIE-BOWL

bowl2bowl3-3bowl2-4bowl1-1

SMOOTHIE-BOWL RECIPE // AND INSPIRATION

Hi sweethearts! Jeg havde for første gang i lang tid en morgen hjemme – som betød jeg havde tid til at lave mig en sund og nærende morgenmad! Jeg blev inspireret af min fars smoothie og lavede den fra bunden. Det kræver lidt tålmodighed, men den er det hele værd! Først vil jeg give jer opskriften på denne hjemmelavet tropiske smoothie, efterfulgt af “pyntningen” jeg selv har kreeret. Er det ikke kreativt?;)

Opskrift på – tropisk smoothie:

 • Som den første ingrediens, tager jeg en banan og skær den ud i skriver.
 • Så hælder jeg noget ris-mælk og soyamælk ned i blenderen, samt noget økologisk appelsinjuice eller en frisk appelsin (skraller den og tager indholdet)
 • Derefter tager jeg en skefuld lecitin, som er med til at styrke fordøjelsessystemet. Herefter tager jeg en skefuld protein pulver (jeg anbefaler Herbalife’s), som er super godt, hvis man træner og ønsker at opbygge muskelmasse. Samtidig hjælper alle vitaminerne og næringsstofferne cellerne i kroppen og styrker hår og negle!
 • Jeg tager så en skefuld “Livets olie“” og blander ned til resten af ingredienserne. Olien indeholder nogle gode Omega 3, 6 og 9 olier – som er med til at smøre leddene, stabiliserer blodsukkeret og rense ud.
 • I dag tilførte jeg også lidt revet ingefærd, som er godt for mange ting blandt andet at holde immunforsvaret oppe – så hvis du har det hjemme, så brug det endelig!
 • En skefuld Acai puler er også super nærende og kan købes i Helsebutikker. Jeg tilfører ca. en spiseskefuld ned til resten af ingredienserne.
 • Tilsidst tilfører jeg frosne jordbær og blåbær og afslutter med at tilsætte lidt frisk-presset citron.

Du er meget velkommen til at lade dig inspirere og prøve mit bud på en tropisk smoothie <3 Den kan nydes både morgen, middag og aften og er også et godt bud på en god snack efter træning. Jeg er stor fan af at drikke min smoothie sammen med 2 blødkogte æg om morgenen. Jeg oplever et kæmpe boozt i min energi ved at få gode proteiner kombineret med frugtsukkeret og de nærende ingredienser. Spiser du også æg og smoothie – eller hvad foretrækker du til morgenmad?

signatur_7

3 kommentarer

 • Kære søde skat kan du ikke lave sådan en til mig en dag so much beautiful karma love ❤️ always princess 👸 kiss 😘 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙌🙏👏🙏🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ser det lækkert ud Selina! Jeg er selv så dårlig til at få taget mig sammen til at lave smoothies, men de ser altid så gode ud hos andre, så jeg må vist hellere i gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hey!

  Står der ikke bag på de bær-poser, at de skal opvarmes før brug pga. bakterierne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GUSTAV OG SELINAS WORKOUT-UNIVERS!