JEG KNOKLER FOR DET JEG TROR PÅ!

MY FAVORITE BOOTY WORKOUT

NEW WORKOUT & MOTIVATION VIDEO // BUTT EXERCISES HER

Hi loveones! Jeg har lavet en inspirationsvideo med mine favorit ben øvelser, som rammer Gluteus musklen (ballen). Så hvis du mangler inspiration til nogle gode booty øvelser, så kan du se med videoen her. Hvilke ben øvelser er jeres yndlings?

Jeg vil skifte med at komme med korte og længere træningsvideoer til jer herinde, så hæng på for flere Workout & Motivation videoer! I aften har jeg en spændende video at dele med jer med min nye partner Gustav – så smut forbi herinde i aften, hvis du er nysgerrig! Fortsættes <3

signatur_7

3 kommentarer

 • Angelo Enrico chano sommer

  Ciao Bella kiss and hugs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Nilsson

  Jeg syntes det er vildt motiverende og se de her træningsvideoer !
  Flere af dem!
  Evt noget input til mave og ryg/lænd?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for super god inspiration :-). Jeg kendte ikke curtsy luges før du viste dem. Den ser ret hård ud og kræver også god balance? Men den vil jeg da helt sikkert prøve til næste ben/underkropstræning :-).

  Mvh. Niels

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JEG KNOKLER FOR DET JEG TROR PÅ!