TRÆNER DU FOR DIN EGEN ELLER ANDRES SKYLD?

MY TRAINING IS MY BEST MEDICIN!

workout11jhworkout77workout65workout643

HKMX Sportsbody HER // Doutzen Sport Jogging tights HER // Ecco shoes HER

Hi sweethearts! Det føles ualmindeligt godt at være tilbage igen! Jeg føler mig så motiveret for tiden – både i min træning og min kost, som smitter af på resten af mit liv. Jeg er en bedre kæreste, en bedre veninde, en engageret træner og det gør at jeg smiler om morgenen når jeg vågner! Det er så vildt hvor stor forskel det gør og det er vel det livet handler om? At vågne om morgenen og smile – fordi kroppen og sindet er intakt! Når jeg er fyldt med energi og overskud har jeg lyst til, at stå tidligere op om morgenen, gøre noget ud af mig selv, gøre mit bedste i min træning og det er en fantastisk følelse som jeg oplever et godt helbred giver mig. En af de ting jeg også har overskud til er, at hoppe i noget lækkert træningstøj når jeg skal op og træne, så jeg føler mig ekstra godt tilpas. Jeg er så heldig at jeg er blevet udvalgt til at afprøve Hünkemøller’s nye sports kollektion, som i kan se på billederne ovenfor. Jeg har selv udvalgt både bodystocken HER og jogging bukserne HER – som jeg synes passede virkelig godt til min egen stil. Jeg synes det kan være en udfordring at finde sportstøj der virkelig bare siger wow! I dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse og sige wow – de mest behagelige jogging bukser og selvudtrykt bodystock, jeg er vild med det! :’) Hvis du mangler inspiration til et lækkert og komfronttablet outfit der spiller, så er det her klart en mulighed og prisen er på ingen måde i overkanten! Hvad synes i om sættet?

Selvfølgelig er tøjet bare prikken over i’et! For det vigtigste er at have det godt indvendig og føle sig godt tilpas i egen krop. Det ville jeg lige tilføje som det sidste :’) I skal vide at jeg virkelig sætter pris på i har lyst til at læse med og jeg glæder mig oprigtigt til at have tid igen til at dele mere fra blandt andet min træning – som jeg brænder for at dele med jer! Hvis du er en af dem der læser med – fast læser eller ny, så vil jeg meget gerne høre fra netop dig! Hvorfor du læser med og hvad der fanger dig? Jeg er spændt på hvad der holder dig til herinde på min blog? <3


Hi sweethearts! It feels so good to be back again! I feel so motivated at the moment – both in my training and my diet, which effects every other things in my life. I’m a better partner, a better friend, a committed coach and it makes me wake up smiling in the morning! I’m so amazed how much big effect it can make and that is actually what life is all about right? To wake up in the morning and smile – because the body and mind is intact! When I feel like this, I suddenly want to get up earlier in the morning, dress up and do something good for myself, do my best in my training and that’s reallty the feeling! One of the things I also have time for is to choose a great sport outfit when I go workout, so I feel extra comfortable in my training. I have been chosen to try Hünkemøller’s new sporty collection, as you can see in the pictures above. I have by myself selected the bodystock HERE and jogging pants HERE – which I think fit really well. I think it can be a challenge to find sporty outfit that really just says wow! In this case I will make an exception and say wow to this collection – the most comfortable pants and bodystock, I love it! Do you like the sporty outfit as much as I do? 

Sponsoreret i samarbejde med Hünkemøller 

signatur_7

1 kommentar

  • Ciao Bella hvor er du smuk jeg elsker bare så meget de flotte søde smil de flotte søde smukke øjne du har skinder så flot søde smile håber du har det godt jeg vel sende masse god karma til dig mass kis’s knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRÆNER DU FOR DIN EGEN ELLER ANDRES SKYLD?