MY FAVE SMOOTHIE-BOWL

NEW VIDEO – HOW TO SQUAT

Hi loveones! Her kommer næste Workout & motivation video – hvor jeg for første gang forklare øvelser til jer derude. Hvis du ønsker at få helt styr på din squat og inspiration til at avancere squat øvelsen, så se med her og lad dig inspirere. Squat har altid været en af mine favorit øvelser og altid en øvelse jeg har med i mine programmer. Det er en super god øvelse til at ramme vores balle muskel, som jeg også forklare i videoen. Har du selv prøvet kræfter med en squat før eller er det helt nyt for dig? Som et personligt touch, har jeg avanceret øvelsen med at tilføre et front-spark – så hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med at sparke, så er det her et godt sted at starte <3

Det er som sagt første gang jeg prøver at forklare og optager samtidig i mit nye hjemme studie, så bær over med mig :’) Jeg tror lige jeg skal øve mig lidt – eller hvad siger i? I må meget gerne komme med feedback eller spørgsmål til øvelser eller videoen, hvis i har nogle. Hvilken video vil i se næste gang – how to do push ups, how to kick (mere avanceret) eller how to punch?

signatur_7

3 kommentarer

 • Kære søde skat min flotte diamond 💎 min flotte søde smukke skat synes supper lækkert se min søde glade selina træne elsker de alle din videos tænker vi må finde en dag hvor jeg lige kan kommer træne med dig det vel være meget ønskelig sende altid min beste karma til dig so much love skat ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙏🙏🙏👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Nilsson

  Meget inspirerende! Du er god til at forklare øvelserne tydeligt og simpelt.
  Glæder mig til flere øvelser 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Tak for positiv feedback Mie! Der kommer mange flere videoer som denne – dog mere kortfattet næste gang, men stadig tydeligt og simpelt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY FAVE SMOOTHIE-BOWL