MY FAVORITE BOOTY WORKOUT

TEASER! ME AND GUSTAVS FIRST VIDEO


VIDEO TEASER // FITNESSNU

Hej kære! Endelig kan jeg dele lidt hemmeligheder med dig – måske du allerede har set introvideoen på Gustavs facebook side HER, hvor vi officielt går i luften med vores første video ud mange to come! Ovenfor kan i se en teaser af videoen, som indeholder et par af de sjove klip. Fordi vi begge brænder for vores fag og synes det er vigtigt at have det sjovt med træning valgte vi, at udfordre hinanden! Du kan se hvem der vandt i videoen HER <3 Vi arbejder stadig på højtryk på at få fitness universet FitnessNu op at køre – hvor du derude vil komme til at kunne få personlig rådgivning, finde kost og træningsplaner skræddersyet ud fra dine behov og ønsker til et program der passer til dit liv! Der er ikke noget der hedder kompromis i vores løsning – der er kun muligheder der er fyldt med sunde vaner, nærende kost, effektiv træning og ikke mindst socialt nærvær. Du bliver en del af et stort fællesskab – hvor du bliver en del af vores team, kommer med til events og meget mere!

Snart åbner jeg for min helt egen side inde på FitnessNu, hvor du kan få personlig vejledning og rådgivning fra din personlig træner (mig) – helt frem til dit mål! Udover fysisk personlig træning – så kommer jeg som noget helt nyt til, at tilbyde online forløb – hvor du hver måned vil være i personlig kontakt med dig! Hvis du allerede nu er top motiveret og klar til at gøre noget ved drømmen – den bikinikrop du altid har drømt om eller ønsker du bare et sundere liv? Så kan du allerede nu besøge FitnessNU og skriv dig op til at blive kontaktet gratis! Send mig ellers en mail på selinavisbech@gmail.com – hvor jeg altid svare på jeres spørgsmål. <3

Hvad synes du om videoen og mit nye samarbejde med Gustav – og ikke mindst vores nye fitness-univers? Er det noget du synes lyder interessant, eller har du spørgsmål til hvordan det kommer til at foregå? Så stil dem gerne i kommentarfeltet – og jeg vil gøre dig klogere indtil vi går i luften med det hele! <3

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY FAVORITE BOOTY WORKOUT