DET VIGTIGSTE FORHOLD VI HAR I LIVET ER TIL OS SELV!

TRÆNER DU FOR DIN EGEN ELLER ANDRES SKYLD?

billede-01-04-2017-13-55-47

Hi loveones. Det sidste halve år har jeg blogget i tide og utide og til tider haft lange pauser på flere uger fra bloggen. Det har taget meget af min tid at starte op som selvstændig personlig træner og ikke mindst mit fokus. Det gik op for mig at jeg havde manglet at brænde for noget inderligt og det vækkede mit arbejde som træner i mig. Det sidste halve år har mit fokus aldrig været større på min træning og selvom jeg ikke har delt det med jer under forløbet herinde, vil jeg gerne dele det med jer nu – hvad der har været en stor øjenåbner for mig og træning og det at føle mig godt tilpas i egen krop.

Træner du for din egen eller andres skyld? Hvorfor jeg stiller dette spørgsmål er baseret på min egen rejse gennem min krop og min egen træning. Jeg ønsker ikke at tie om den proces jeg har gennemgået efter jeg startede med at træne fitness, som kan være den det bedste og det værste for krop og sind! Min baggrund fra Taekwondo har gjort mig fra en meget ung alder en “believer” i mig og min krop. Efter alle andre startede med at gå i fitness følte jeg også et underbevidst pres – fordi jeg ønskede at passe ind og være en del af fitness som synes at være en naturlighed i nutidens dag.

Pludselig befandt jeg mig selv i en stor stor verden, hvor jeg ikke følte den samme ro i mig selv og min krop som ellers havde føltes naturligt førhen. Jeg troede i lang tid, at det var mig eller bare hele fitness branchen, der ikke var noget for mig – men jeg tog fejl! Efter tid åbnede det mine øjne, og jeg forstod at jeg bar et stor press jeg havde opbygget inde mig selv. Jeg tog et valg om, at give slip på det press jeg bar på mine skuldrer og begyndte at lytte til mig selv og træne – for min egen skyld!

Efter jeg er begyndt at lytte til min krop, arbejde hårdt på mit eget program, arbejde med klienter og love mig selv hver dag at vågne op og være glad og stolt af mig selv og min krop – så har hele min verden forandret sig! Jeg har valgt at dele dette med jer så jer derude der har oplevet det samme ikke er alene og ikke føler jer forkerte – vær tålmodige og lyt til jer selv og træn hvad jeres krop føler for – om det er løb, styrketræning, yoga eller hvad end i føler for. Jeres krop er jeres tempel og vi fortjener alle at føle os godt tilpas – uanset størrelse eller form!

Hvis du har gået eller går med den samme følelse som jeg gjorde da jeg startede med at træne fitness, føler dig malplaceret, ikke tilpas når du er oppe at træne eller vil fortælle din historie så del den med mig og andre piger i kommentarfeltet. Jeg brænder for at høre din stemme! Jeg turde bryde tabuet, så kan du også…. <3


Do you workout for yourself or for others? Why I ask that question is based on my own journey becoming grounded in my own body and my own training! I want to speak up and not to silence about the process I’ve been going through after starting going into “the fitness thing” that can be the greatest and worst for the mind and body! My background from Taekwondo made me from an very young age a believer in me and my body and got confident in my own skin. After everyone else started in the gym I thought I had to do it to – cause I wanted to fit in and be a part of the fitness everyone else did. Suddenly I found myself in a big big world where I didn’t felt confident like I was use to. I thought in long time it was me or the whole fitness industry that just wasn’t a place for me – but I was wrong! After time it opened my eyes and I finally understood i was carrying a big pressure I had build up inside myself. I made a choice – to let that feeling off my shoulder and start listen to myself and train for myself!

After one year listen to my body, working hard on my own program, working with clients and promised myself everyday to wake up and love myself and my body – then my whole universe change! I tell you this cause everyone should feel great training and be confidence – no matter size or shape. I started to believe – then you can do it to!

signatur_7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DET VIGTIGSTE FORHOLD VI HAR I LIVET ER TIL OS SELV!