WELCOME TO MY NEW BLOG!

WELCOME TO – WORKOUT AND MOTIVATION!


Hi loveones! Som jeg lovede jer igår vil jeg nu afsløre, at bloggen fremover vil omhandle alt indenfor træning, hvor jeg deler ud af min egen funktionel træning med både vægt og egen kropsvægt, nye inspirerende træningsøvelser til alle, motiverende HIIT kampsport inspirerede øvelser og meget mere! Ydermere vil jeg fremover give jer mine egne tips og gode råd til hvad jeg anbefaler af nærende kost og næringskilder til, at få resultater med jeres træning!

Mit mål med med “Workout and motivation” er, at give jer der følger med en mulighed for dagligt, at få motivation og gode tips – som jeg 100% kan stå inde for! Min uddannelse som personlig træner og kostvejleder gør, at jeg har skabt mig en bred viden og ekspertise indenfor mit felt, som giver mig titlen specialist i – at kunne videregive motiverende og korrekte træningsråd der kun er givende for jer! Mit arbejde som personlig træner stiller mig udfodringer dagligt, hvor jeg får mine klienter i mål med deres specifikke målsætninger – om de ønsker at tabe sig, øge muskelmasse eller blot blive stærkere og få en øget selvsikkerhed i deres egen træning.

Her får i første af mange kommende inspirerende træningsvideoer “Workout and motivation” in the future! Hvad synes du om det nye tema på bloggen – vil du fortsætte med at læse med og føler du det er et frisk pust til bloggen? Jeg ser personligt rigtig meget frem til at dele min profession med jer herinde! To be continued.. <3

signatur_7

3 kommentarer

 • Mie

  Fedt fedt vil helt sikkert følge med og bruge dine råd og tricks til træning! Hvad med nogle styrkeøvelser som man kan bruge på sin løbe tur når vi nu er nået ind i årstidens gode læbevejr !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SELINA VISBECH

   Hej Mie,
   Super fedt du vil følge med i mit nye træningstema! Styrkeøvelser er mit speciale – så der kan jeg sagtens dele nogle gode øvelser. Jeg kan give dig nogle hurtige men gode råd. Styrkerunde:
   – 10 x jump squat (google evt. hvis du ikke kender øvelsen – men vigtigt dine knæ ikke pejer indad men parallel med dine tær!)
   – 10 x burbees
   – 10 x armbøjninger. Slut af med 1 min. planke (på enten græs eller asfalt).

   Jeg håber det kunne give lidt inspiration til din løbetur fremover! Kram S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære selina håber du har det godt kan man booke dig til trænin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WELCOME TO MY NEW BLOG!