LAUNCH:: Velkommen til min nye blog!

Offentliggjort af Selina Visbech -

Velkommen til mit nye blog univers på mit eget site! 

Jeg har valgt at åbne og starte en ny blog med fokus på at videregive inspirerende træningsvideoer og træningsindlæg til personlige indlæg om mit liv og min egen måde at se på "sundhed". 

Dig der har læst med på min tidligere blog eller fulgt mig i tidens løb på mine sociale medier ved, at jeg har meget på hjertet. Jeg brænder for at gøre en forskel, sprede god energi gennem positive indlæg og dele min viden indefor træning i mine træningsprogrammer og kostprogrammer du kan bestille herinde www.selinasbodyguide.dk. 

Jeg vil blive enormt glad hvis du har lyst til at tage godt imod min blog og sende god energi tilbage herinde! Jeg håber mit første indlæg gav dig lysten til at læse videre i fremtiden..

Føl dig fri til at kigge dig omkring og finde inspiration til din træning!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.