Betingelser

Bestilling

Bestillinger foretages hurtigt og nemt via vores brugervenlige webshop. Har du problemer med at anvende den, eller har du spørgsmål i øvrigt, hører vi meget gerne fra dig.

Betaling

Betalingskort (Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard/Eurocard)

Anvendelse af betalingskort i denne butik er sikkert og certificeret af Nets/Teller, hvilket betyder, at du som kunde ikke løber nogen risiko, når du anvender dit betalingskort. Dine indtastede kortoplysninger kommer aldrig www.selinasbodyguide.com i hænde. Korttræk på betalingen sker ved køb, da levering sker i samme ombæring.

Privatlivspolitik

www.selinasbodyguide.com respekterer vigtigheden af privatliv på internettet, og vil ikke afslører information om kunder til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion.  www.selinasbodyguide.com vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Levering

Pdf-filer købt hos www.selinasbodyguide.com bliver sendt i form af et download-link til den opgivne email. Disse download-links vil blive sendt med det samme betalingen er registreret. Pdf-filen kan f.eks. være en kost- eller træningsplan.

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb hos www.selinasbodyguide.com.

Retur- og Fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. e-bøger eller lydbøger til download), såfremt download er påbegyndt.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: selinavisbech@gmail.com. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købesummen tilbage.

Ophavsrettigheder

Alle ophavsrettigheder til e-bøgerne på www.selinasbodyguide.com ejes af Selina Visbech, CVR 36126167. Overtrædelse ved deling, kopiering el. lign. er i strid med Ophavsretsloven og kan medføre straf i form af bøder eller fængsel i indtil ét år, samt erstatning og godtgørelse til ophavsretshaver.

Tilfredshedsgaranti

Har du købt træningsforløb og kostplan på www.selinasbodyguide.dk, kan du inden for 24 timer få byttet dit køb til et andet forløb, hvis du mener at du skal have et andet niveau end det købte. Skriv til selinavisbech@gmail.com hvis du vil have byttet forløb. Her står jeg også tilgængelig med sparring og rådgivning. Hvis du vælger et billigere forløb, vil differencen selvfølgeligt blive tilbageført til dig. Hvis du vælger et dyrere forløb, skal differencen betales.

 

Selina Visbech Jørgensen
CVR: 36126167
Skolevej 11, 4600 Køge

Mail: selinavisbech@gmail.com
Telefon: 2256 9220